Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Fajleírás
Tárgy: Fajleírás   Csüt. Júl. 24, 2014 8:33 pmKiválasztottak
Főbb tulajdonságok, jellemzőkA kiválasztottak lényegében teljesen olyanok, mint a sima emberek azzal az egy különbséggel, hogy mindegyiknek kivétel nélkül, van valamilyen különleges képessége. Rendes ételt esznek, ugyanolyan életet élnek, mint a sima egyszerű halandók, ám akad még egy különbség, mellyel fel lehet ismerni őket. Vérük sokkal édesebb, mint a halandóké ízük pedig szinte mámorítóan hat a többi fajra, éppen ezért régen nagyon sokat megöltek a vámpírok, mert képtelenek voltak kontrollálni magukat. nem lehet pontosan megbecsülni, hogy mennyien is lehetnek jelenleg a világon, de az biztos, hogy már jóval kevesebben, mint ezer fő.
Kiválasztott valaki csak örökletes úton lehet. Tehát ha az egyik szülő kiválasztott volt a másik ember, vagy pedig esetlegesen mindkettő kiválasztott, akkor a gyermek is olyannak születik.

Tulajdonságaik


• Kiválasztottból sosem lehet vámpír, tehát az nem lehetséges, hogy valakit később vámpírrá tesznek, vagy ha haldokol egy vámpír megmentsen.
• Kiválasztottakra a vámpírokon kívül még a vadászok jelentenek nagy veszélyt, ám ők nem a vérükért szerzik meg őket, sokkal inkább azért, hogy ezt a hatást, amit kiváltanak a lényekből, így ezt felhasználhassák vadászat alkalmával. Amolyan csalik.
• Regenerációjuk úgy működik, mint a halandóké, ám ha vámpír vért isznak beindul a gyógyulási folyamatuk és így akár több száz évig is képesek fiatalok maradni. Ehhez rendszeres vérfogyasztás szükséges (rájuk nem hat drogként).


avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go down
 
Fajleírás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Important Things
Világunk legfontosabb leírásai
 :: Az alkony leple alatt... :: Fajaink :: Kiválasztottak
-