Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Tulajdonosi lap
Tárgy: Tulajdonosi lap   Szomb. Júl. 26, 2014 4:01 pmTulajdonosi lap
Enyém-Tiéd!


Rendelkezel egy étteremmel, netán klubtulajdonos vagy? Akkor ezt a topicot neked találták ki, ugyanis az alábbi sablont elküldve regisztrálhatod hozzánk, a helyszínedet, hogy ha esetleg más is játszani kíván ott, akkor tudja, hogy kinek a tulajdonában áll. Akár még meglévő helyszínek közül is választhatsz, melyet magadénak akarsz tudni.
ui: Lehetőleg mindenki próbálja benépesíteni a városokat. Rengeteg helyszín van, több klub, étterem és kávéház is a rendelkezésetekre áll, így csak ha nagyon muszáj, akkor igényeljetek új helyszínt  :^^:


A hely neve: Értelemszerűen mi a neve az éttermednek stb...
Melyik városban?: Szerintem egyértelmű
Típus: Étterem, bár, nightclub, sztriptízbár stb... :P
Ismertető: Ha szeretnél helyszínleírást hozzá, akkor azt is nagyon szívesen fogadjuk és betesszük az adott helyszínre :P


Kód:
[i]A hely neve: [/i] Értelemszerűen mi a neve az éttermednek stb...
[i]Melyik városban?:[/i] Szerintem egyértelmű
[i]Típus: [/i] Étterem, bár, nightclub, sztriptízbár stb...
[i]Ismertető: [/i] Ha szeretnél helyszínleírást hozzá, akkor azt is nagyon szívesen fogadjuk és betesszük az adott helyszínreA hozzászólást Sasha V Morrigan összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 27, 2014 3:15 pm-kor.

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Vas. Júl. 27, 2014 2:33 pm

ÉRDEKELTSÉGEK:
Asmodeus-nak több érdekeltsége is van PORT ANGELES-ben. A kikötőváros elég kicsi és csendes ahhoz, hogy a bukott nyugodtan meglapulhasson és egyszersmind kárhozatba taszítsa vagy épp csábítsa a gyanútlan népet. A város köztudottan az ő fennhatósága/irányítása alatt áll, s bár vannak - megtűrt - konkurenciái, nem általa vezetett/irányított cégek... igen befolyásos, neves és sikeres üzletemberként tartják számon mind halandó, mind természetfeletti körökben a városban. A városban lévő nagyobb üzletekhez közvetítő cégeken keresztül vagy személyesen is, ám valamiféle módon köze egészen biztosan van. Mondhatni megkerülhetetlen és ha jót akarsz magadnak eszedben sincs megpróbálni kijátszani őt. :dead2: 

KÜLVÁROS:
A hely neve: Moonlight Nightclub
Melyik városban?: Port Angeles
Típus: Nightclub & Sztriptízbár
Ismertető: A fekete és vörös színekben játszó éjszakai szórakozóhely két részből áll: a betévedő szórakozni vágyók számára fenntartott helyiségből, valamint a törzsvendégek számára fenntartott hátsó elkülönített, privát; a természetfeletti lényeknek fenntartott VIP helyiségből áll az épület közbülső szintje. Ugyanis a szórakozóhely alatt és felette is van még egy-egy szint, ahová csak a VIP részlegből lehet lejutni. Az alsó szinten hosszú termek vonulnak végig a föld alatt, ahol Asmodeus a természetfeletti ügyeit is intézi, fogadja a fontosabb ügyfeleit vagy csak megbeszélést tart. A legfelső, emeleti szinten privát szobák találhatóak, ahová a vágyukkal nem bíró egyének vagy borsos magánszámokért fizető tehetős vendégek félrevonulhatnak némi légyottra vagy további játszadozásra.

A Moonlight köztudottan a Pokol 7. hercegének állandó törzshelye és szívesen fogad bármilyen természetfeletti lényt, semleges terepnek számít bárki számára - sőt akár még menedéknek is - egészen addig, amíg nem sérti vérig a ház urát minősíthetetlen viselkedésével! Amennyiben mégsem tudná valaki tolerálni magát, félretenni más fajok iránti ellenszenvét, jelentet rendezne vagy egyenesen felfedné a természetfeletti mivoltát a halandó vendégek előtt... nos valószínűleg kapna egy ingyenes tárlatvezetést az épület alatti katakombákba, ahonnan élve ritka kivételtől eltekintve sosem bukkanna elő.

A hely neve: Smoking Barrels
Melyik városban?: Port Angeles
Típus: Fegyverkereskedés
Ismertető: A stílusosan csak 'füstölgő puskacső' névre hallgató fegyverkereskedésben mindenki megtalálja a neki tetsző fegyvert. Természetesen azonban a legális fegyverárusításon kívül az illegálisan fegyverhez jutni vágyó alvilági figurák garmadáját is kiszolgálja az üzlet. A megjelelő és időszakosan váltakozó verbális jelszó ellenében máris a miénk lehet a hőn áhított puska, kézigránát vagy épp maroklőfegyver akár személyre szabottan átalakítva is, csak kérni kell Troy Deadwood-tól aki a boltot vezeti! Halandóknak és természetfeletti lényeket egyaránt kiszolgálunk!

Jelszó: "Mi aztán nem cicózunk. Puska a nyomiknak, kés a profiknak."

BELVÁROS:
A hely neve: Castaways Restaurant Lounge
Melyik városban?: Port Angeles
Típus: Étterem
Ismertető: Hangulatos kis étterem, amely a helyi fiatalság egyik kedvenc helye. Aki ide betér, valóban hajótöröttnek érezheti magát kicsit, a berendezés mind-mind természetes, főként fa alapanyagból készült és valóban olyan összetákoltnak tűnik, mint amit egy lakatlan szigeten talán épp maga Robinson készített Péntekkel egyetemben. Az ételek egytől egyig egzotikusak, tengeri herkentyűket, rákot, homárt és különféle halakat fogyaszthatnak különféle köretekkel a kedves vendégek. Ugyanakkor azokra is gondoltak, akik a tradicionálisabb ételeket kedvelik, így természetesen a különféle húsételek illetve megszokott menük is helyet kaptak az étlapon. Pénztárcabarát és megfizethető szolgáltatásokkal is várja az étterem leendő vendégeit, ám méregdrága ínyencségeket is megkóstolhat a nagyérdemű, ha meg tudja fizetni.

A hely neve: Pan Pacific Hotel
Melyik városban?: Port Angeles
Típus: Hotel
Ismertető: Ha elfáradtál és nincs hol kipihenned a város izgalmait vagy épp fáradalmait a Pan Pacific Hotelt mindenképpen neked találták ki! A 4 csillagos szálloda saját étteremmel, medencével és wellness részleggel várja a felfrissülni vágyókat, de akár az éjszakai pillangókat és kedves partnereiket is egy-egy röpke pásztorórára. A hotel elsősorban a diszkréciójáról híres, jó nevű és kedvező - minden réteg számára megfizethető, sávos - áraival hamar kiharcolta magának a monopól helyzetet a városban. Ráadásul megfelelő kenőpénz... hmm... akarom mondani borravaló ellenében kevés olyasmi van, amit ne tudnának itt elintézni az embernek. A szálloda épp az 5. csillagára gyúr, Asmodeus pedig már a terjeszkedést fontolgatja Seattle városának irányába.

avatar
III. Démonlord
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Lord of the Lust
Gif vagy kép :
Play-by : David Férfiistenállat Gandy
Vonal1 :
Faj : Bukott Angyal
Posztok : 162
Kor : 4000+
Lakhely : Pokol, egyébként Port Angelesi (Kéjbarlang) rezidencia
Rang : III. Démon Lord
User neve : Kriszti
Vonal2 :
Családi állapot : CASSANDRA 4000 éve az én TULAJDONOM! Szóval ha meglátom, hogy bármilyen módon inzultálod, akárcsak hozzászólsz... azt fogod kívánni, hogy bár meg se születtél volna! Ha szeretnél még élni, akkor még csak rá se nézel! Legfeljebb csókolgathatod a lába nyomát! Azt megengedem!
Különleges képesség : Minden angyali képesség birtokában vagyok, de mégsem ettől vagyok különleges. Vággyal táplálkozom. Megérzem, hogy mire vagy épp kire vágysz. Vágyat tudok ébreszteni másokban vagy épp elcsitítani bennük. Bár abban nem tudom mi poén volna?!
Foglalkozás : Csábítom a népet a rosszra.
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Vas. Júl. 27, 2014 3:11 pm

Új tulajdonos: Elisabeth Franco

A hely neve: Danse Macabre Club

Melyik városban?: Seattle

Típus: nightclub

Ismertető: A diszkó nevét – Danse Macabre – majdnem két és fél méter magas, vörösen égő neonbetűkből rakták ki. A nagy terem három emelet magasra nyúlt. Minden egyes szintre biztonsági rácsot szereltek. A hatalmas, csúszós táncparkett még tompított fénynél is csillogott. A lámpákat elrejtették, nehéz volt megmondani, honnan jön a fény. A mennyezetről fura dolgok lógnak; leginkább kisebb nagyobb masszív ketrecek, amikben a klubban dolgozó táncosok vonaglanak a zene ütemére, van, aki meztelen, van akin fémből készült bikini, lakcucc vagy más egyéb van. Az alapszín mindenhol a fekete, némi vörös kiegészítővel. A VIP részleg legfelül található a negyedik szinten, ez a rész elkülönül a többitől, lépcső vezet fel, amit biztonságiak állnak el, ide akárki nem teheti be a lábát. A padlója biztonsági üvegből készült, lefelé lehet látni, de felfelé nem, ott csak a tükörképed köszön vissza. Idefent is rejtett világítás van, ami jótékony félhomályt az a nagy fotelok és boxok számára, amik elég puhák és terebélyesek a teljes kényelemhez, enyhén átlátszó függönyök szeparálják el, a négy boxot, ami idefent található.
A pinceszinten találhatóak az öltözők és az irodák, illetve a táncosok, és szajhák pihenője is. Az épület hátsórészét a raktár foglalja el.

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Vas. Júl. 27, 2014 3:13 pm

A hely neve: the flowers of evil
Melyik városban?: Vancouver
Típus: Bordélyház
Ismertető: Négy szintes, viktoriánus stílusban épült ház. Nem csak a négy emelet az ami használatban van, hanem a pinceszint is, ami két emelet mélyen terül el. A negyedik emelet és a tetőtér a lányok privát szférája, ahogyan a belső udvar is, oda vendégeknek tilos a belépés. A többi szinten, szabadon mozoghat szinte bárki, bár vannak kamerák, amik a lányok biztonságára ügyelnek, ahogyan a kidobók is. A helyről ordít a kéj és az elegancia is, belül, mindenfelé, drapériák és kényelmes puha fotelok találhatóak, azok számára, akik szeretik közönség előtt, de természetesen ott vannak a különböző szobák a privát szférának. A földszinten van néhány nagy terem a csoportos szórakozáshoz, odafönt pedig szimpla szobák, gazdagon díszítve. A bejárat három ajtóból és egy ruhatárból áll. Mindegyiknél van két –két izomhegy, fegyvert, drogot és egyebet ne merj behozni, ha megteszed, nem biztos, hogy megéred a kitiltást. Az előcsarnok egyben a recepció is, itt fizetsz és ide érkezik érted az egyik leányzóm.
Amit még tudnod kell, a hely nem embereknek van fenntartva, noha vannak ember lányaim is. A helyet varázslat védi, aminek köszönhetően, az akinek nincs meghívója, nem léphet be, ráadásul egy pokolian rossz érzés uralkodik el rajta és minél messzebb akar a környékről kerülni. Kocsik sem parkolnak az épület előtt, hogy a hatóságok figyelmét ne hívjam fel magamra és az intézményemre.
Amit még tudnod kell, minden lány önként jött hozzám, egyiket sem kényszerítettem, távozni bármikor távozhatnak, ez nem kényszer egyiküknek sem. Ha végleg ki akarnak lépni ebből a világból, arra is van lehetőségük.

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Vas. Júl. 27, 2014 3:36 pm

A hely neve: Bloodlines klub
Melyik városban?: Seattle
Típus: Klub (szórakozóhely)
Ismertető: Ez a méregdrága klub leginkább a gazdagabb réteg számára van fenntartva és az alkalmazottak nagy része vámpírokból áll. Akad néhány ember is természetesen, olyanok, akik vagy azért vannak, hogy olykor beléjük haraphassanak az éhes vendégek, vagy azért, mert Castor, a tulajdonos valamiért érdeklődik felőlük. A bejárati ajtóban biztonsági őrök állnak, de ez nem jelenti azt, hogy csak meghívásos lenne a belépés, de mégis, ők döntik el, hogy kik azok, akiket beengednek az épületbe, melynek belsejében a fekete és az ezüst szín dominál, a bútorok bőrből készültek és a tulajdonos számára akad egy kitüntetett box is, a többi fölött, ahonnan mindenre rálát, ha a helységben tartózkodik. Egy színpad is helyet kapott a tánctértől nem messze, így időnként élő zene is szól a klubban. Gyakori vendégek itt a vámpírok természetesen, illetve a démonok és a bukottak is, de akadnak időnként erre tévedő emberek is, akiknek ki tudja, hogy bajuk esik-e, ez a hely mégse a halandóknak való. Castor nem tűri meg a klubjában a verekedést és gyilkolást, tehát ha valakinek baja van a másikkal, akkor bizonyára fel lesz szólítva a távozásra. A színpadtól nem messze akad egy fekete ajtó, amelyet mindig biztonsági vámpírok őriznek, azon át lehet eljutni néhány irodába, többet között Castoréba is, de oda csak kevesek mehetnek be, csakis engedéllyel.[/i]

avatar
III. Mestervámpír
I am your dirty dreams

animae scrinium est servitus

Play-by : Kyle Schmid
Vonal1 :
Faj : Vámpír
Posztok : 43
Kor : 2084
Lakhely : Seattle
Rang : Mester vámpír
User neve : Kira
Vonal2 :
Családi állapot : egyedülálló
Különleges képesség : Telepátia
Foglalkozás : A Bloodlines klub tulajdonosa
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Pént. Aug. 01, 2014 3:29 pm

A hely neve: Berserker Fight Club
Melyik városban?: Seattle
Típus: Bokszterem
Ismertető: Igényesen kiépített, jól felszerelt edzőterem, ami nem csak az ökölvívás művészetét elsajátítani vágyók igényeinek a kielégítésére szolgál, hanem számos egyéb lehetőséget nyújt azoknak a számára, akik egy kis sportra vágynak. Harcművészetek tömkelegéből választhat a tanulásra éhes lurkó - legyen az felnőtt, kamasz vagy gyermek. A klub gyakori összetűzések színtere. Versenyek, különféle meccsek megtekinthetők itt, habár a hangsúly az ökölvíváson van, így értelemszerűen ilyesfajta sportágból sűrűbben szoktak versenyt hirdetni az itt dolgozók. Továbbá az éj leple alatt előfordulnak illegális mérkőzések is, azok számára, akik egy kis csemegére vágynak.


A hely neve: Fitzgerald Industries
Melyik városban?: Seattle
Típus: Fegyvergyártó cég
Ismertető: Hivatalosan egy jól menő biztonsági cég hírében áll, noha az álca egy sokkal többrétű valóságot takar. A cégen belül számos egyéb területre specializálódtak. Elsősorban a fegyvergyártás volt a céljuk, ám időközben áttértek a biológiai fegyverek kísérletezésére is, így megannyi tudós áll a cég alkalmazásában. Az alagsorban eldugott laborokban tesztelik a legújabb gyártmányokat. Az innen kikerült fegyverek leginkább illegális módon kerülnek eladásra, és a vevők között megtalálhatóak a leghatalmasabb maffiaszervezetek és vadászcsaládok nevei.


A hozzászólást Kate Bennett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 19, 2014 2:24 am-kor.

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Kedd Aug. 05, 2014 10:21 pm

A hely neve: Broken Twins Publisher
Melyik városban?: Seattle
Típus: Könyvkiadó & könyvesbolt
Ismertető: A kiadó iroda része az épület legfelső szintjén található; a modern, A-kategóriás irodák minden tartozékával. Gavin irodájának egyik fala üveg, a berendezést pedig antik vagy antik hatású, mahagóni bútorok alkotják. Helyt kapott benne az íróasztalon és közvetlen környezetén kívül egy nyolc személyes tárgyaló asztal, és két bőr kanapé a sarokban. Nincs kifejezetten profilja, azt adják ki, ami a tulajdonosnak is elnyeri a tetszését. Szívesen fogadnak első könyves, kezdő írókat, különböző támogatói programok és tehetségkutató pályázatok kerülnek kiírásra rendszeresen. Nagy figyelmet fordítanak minden ügyfelükre, ezért is lehet, hogy a kritikusok szerint amit a Broken Twins Publisher küld a boltokba, az biztos siker.
Az épület utcafrontján egy kis bolt is van, ahol a saját kiadványok mellett az átlagos olvasói igényeket kielégítő könyvek alkotják a kínálatot. Barátságos, családias a környezet, mahagóni polcok, és faragott gerendás galéria teszi teljessé az összképet. A galérián művészeti témájú albumok sorakoznak, és néhány öblös fotel gondoskodik a kényelemről. A földszinten az egyik sarokban a gyermekkönyvek közt babzsák fotelek, plüss állatok teszik barátságossá és felejthetetlenné a boltot a legkisebbek számára. Az eladókkal szemben alapvető követelmény a tapasztalat, és a jó kommunikációs készség. Hétvégén illetve szerdán mese-délutánt tartanak. A kiadó legnépszerűbb szerzői rendszeresen tartanak itt dedikálást, része a szerződésüknek.

avatar
III. Mestervámpír
I am your dirty dreams

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : The Evil Twin
Play-by : Jamie Dornan
Vonal1 :
Faj : vámpír
Posztok : 77
Kor : 318
Lakhely : Seattle
Rang : Mestervámpír
User neve : Dee
Vonal2 :
Családi állapot : egyedülálló
Különleges képesség : Illúziókeltés: képes vagyok létrehozni tárgyat vagy élőlényt a semmiből. Hosszú évek gyakorlásának köszönhetően ezek az illúziók tapinthatók, van illatuk, súlyuk, hangjuk. Egyedül saját hőmérséklettel nem rendelkeznek, olyanok, akár a környező levegő. Csak addig léteznek, míg a képesség használója úgy kívánja. Antropomorf alak létrehozása több időt és energiát igényel, s az eredménye nem tökéletes, az avatott szem felismeri, hogy illúzióval áll szemben.
Foglalkozás : A Broken Twins Publisher tulajdonosa, hivatásos aranyifjú
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Kedd Aug. 05, 2014 11:39 pm

A hely neve: Mayflower park hotel
Melyik városban?: Seattle
Típus: Hotel
Ismertető: 15 emeletes elit hotel komplexum Seattle legrégebbi részének tőszomszédságában. Hatalmas területén tenisz- és minigolf-pálya, fitnesz centrum, park, kültéri- és fedett uszoda, szauna, masszázs-szalon, több kisebb luxusmárka üzlete, szépségszalon, bowling pálya, játékterem, mozi és színházterem is megtalálható. A földszinten két, a legfelső emeleten egy panoráma étterem, 5 különböző stílusú bár, kávézó, karaoke szoba, disco biztosítja a szórakozást. Felszerelt konferencia termek, fényt teljesen kizáró acélborítású ablakok, többszintes lakosztályok várják a legtöbb faj képviselőit. A bálterem 800 személy befogadására alkalmas, bármilyen rendezvény szervezéséhez segítséget nyújtanak a dolgozók.

avatar
Valkűr
I'm a proud woman

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Jégkirálynő
Play-by : Miss Mosh
Vonal1 :
Faj : Valkűr
Posztok : 26
Kor : 50
Lakhely : Seattle
Rang : Nincs
User neve : Hana
Vonal2 :
Különleges képesség : Megárzó élmény találkozni velem
Foglalkozás : Probléma megoldó
Felöltött alak : Jégszobor
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Hétf. Aug. 11, 2014 9:52 am

A hely neve: Inkpossible tattoo salon
Melyik városban?: Olympia
Típus: Tetováló szalon
Ismertető: Olympia külvárosában, a szórakozónegyedben található a város legnagyobb tetováló szalonja. 5 állandó dolgozójával, 10:00-02:00-ig tartó nyitvatartásával teljes egészében az éjszakai élet felé fordult. Tulajdonosa Alex Dreger.
A tetováló szalon kizárólag 18 éven felülieket szolgál ki. Vállalnak tetoválásokat, piercingek berakását, különböző egyedileg tervezett fém díszítőelemek behelyezését, smink-, fehér-, uv-, és heg-tetoválásokat készítenek. A tetoválások önhibán kívül történő károsodására ingyen javítást vállalnak. Lehetőség van tetoválás eltávolítására vagy átrajzolására is. Nincsenek standard árak, minden esetben a színskála, méret és kezelendő felület függvényében határozható csak meg az érték.

avatar
II. Olympia Falka
Brother of the Moon

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Defektes alfaalap
Play-by : Miyavi
Vonal1 :
Faj : Vérfarkas
Posztok : 56
Kor : több mint amennyinek látszom
Lakhely : olympia
Rang : Béta(helyettes alfa)
User neve : Hana
Vonal2 :
Családi állapot : Bonyolult
Különleges képesség : D.Sz.Z.
Foglalkozás : Tetováló művész
Felöltött alak : Katt!
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Vas. Aug. 17, 2014 10:05 am

A hely neve: Pomme de Sang Night Club
Melyik városban?: Port Angeles
Típus: bordélyház
Ismertető: -

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Szomb. Aug. 23, 2014 5:48 pm

A hely neve: Shaw Magánrendelő
   Melyik városban?: Port Angeles
   Típus: pszichiátriai és pszichoterápiás rendelő
   Ismertető: -

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Szomb. Aug. 30, 2014 11:11 pm

A hely neve: Crystallization Company
Melyik városban?: Olympia
Típus: Kozmetikai cég
Ismertető: ---

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Vas. Aug. 31, 2014 9:06 pm

A hely neve: Brugmansia Sanguinea
Melyik városban?: Port Angeles
Típus: Gyógynövénybolt
Ismertető: "Az elefántcsont fehér falak és bútorok monoton, bántóan világos összhatását jótékonyan törte meg a padló természetes faárnyalata, a polcokon sorakozó temérdek üvegfalú edényben tárolt szárított gyógyfüvek rozsdabarnája, élénk vagy épp szürkés zöldje, a falra rézszín szegekkel felrögzített megannyi, tudományos részletességű növényábrázolás. Egyszerre volt otthonosan bizalomgerjesztő és taszító. Az ajtó mögött lépcsőt félhomályba vonta néhány indokolatlanul sok fény árasztó, mézszínben ragyogó, de kopottságából ítélve ősöreg égő. Elindult a fekete márványból faragott lépcsőfokokon. Ahogy haladt célja felé, egyre fullasztóbban nehezedett rá valami kellemetlen, vibráló feszültség. Az emeleti szobában egy nagyméretű, konyhapult magasságú asztalon túl főként üvegekkel telistele rakott polcrendszerek, s két fiókos komód alkották a berendezést. Alapanyagukat feketére festették, felületüket fényesre lakkozták. A szürkés árnyalatú sötétbarna hajópadlóval harmonizáló árnyékoló függönyöket gondosan elvonták a beszökő természetes fény útjából. A plafontól padlóig nyújtózó ablakok felé pillantva hunyorognia kellett, mégis, mintha a nap beszökő sugarai nem érhettek volna el hozzá, mintha melegségük kívül rekedt volna az üvegfalakon."

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Szomb. Szept. 13, 2014 5:23 pm

A hely neve: Mascarade
Melyik városban?: Seattle
Típus: Színház
Ismertető: Az álmok színháza, vagy épp a félelemé? Ötvözete a halandó és a természetfeletti világának. Az előadások is otthont adnak mindkét világnak. Nem csupán klasszikus darabokat játszanak, az új részben a fiatal írók darabjai is helyet kapnak. A színház alatt azonban más dolgok zajlanak. Halandóknak tilos a belépés (akkor is ha beavatottak).

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Pént. Szept. 19, 2014 11:08 am

A hely neve: Sweet Dreams
Melyik városban?: Tacoma
Típus: Cukrászda és Kávézó
Ismertető: Hagyományos és modern, családias cukrászda. Megjelenése letisztult, de kényelmes. A sütemények pedig kész remekművek. Aki ide betér, mindig talál szabad asztalt, és olyan édességet kap, amiben lesz valami meglepő, szokatlan, de mégis tradicionális. Hálózatként működik, számos kávézóval az állam területén...

avatar
Kiválasztott
Bite me, honey!

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : The Nanny
Play-by : Dakota Johnson
Vonal1 :
Faj : Kiválasztott
Posztok : 47
Kor : 22
Lakhely : Olympia
User neve : Jud
Vonal2 :
Családi állapot : egyedülálló
Különleges képesség : Molekuláris manipuláció - tárgyakban, növényekben lévő molekulák mozgatása, szétválasztása
Foglalkozás : tanuló/dadus
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Csüt. Nov. 20, 2014 1:47 pm

A hely neve: Echo House
Melyik városban?: Seattle
Típus: Elmegyógyintézet
Ismertető: A második világháború idején épült, eredetileg egy katonai bázis kísérleti központjaként szolgált, ahova gyakran hadifoglyokat is szállítottak, akiken aztán közkedvelten kísérleteztek - javarészt büntetlenül. Napjainkban híres pszichiátriaként üzemel, habár az alagsorban a mai napig folynak a különféle kísérletek a hírhedt Salander tulajdonosnő megbízásából.

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Csüt. Dec. 18, 2014 4:41 pm

A hely neve: Álom-ruhák
Melyik városban?: Seattle
Típus: nevezzük ruhaszalonnal, fellengzősen
Ismertető: Egyszerre műhely és üzletecske, ahol dolgozom. Egyedi készítésű ruhák, tervezés és kivitelezés, esetleg némi bűbájjal megtoldva.

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Vas. Márc. 01, 2015 10:56 pm

A hely neve: Fangtasia Club
Melyik városban?: : Olympia városa
Típus: Vannak táncosaink és táncolni, vadulni is lehet.
Ismertető: HEgy olyan hely, ahol a vámpírok ki élheti magukat. Ide bátran bejöhetnek és önkéntesekből ehetnek, ihatnak. Van táncos részleg, privát szobák, ital dögivel.

avatar
Vérelf
The nature is my life

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép : ..
Play-by : Natalie Portman
Faj : Vérelf
Posztok : 16
Kor : húsz
Lakhely : Vándorlok
Családi állapot : egyedül vagyok, mint a kisujjam
Foglalkozás : Bárvezető
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Kedd Márc. 10, 2015 11:10 pm

A hely neve: Colosseum
Melyik városban?: Bellevue
Típus: Bar, fight club
Ismertető: Egyedülálló szórakozóhely, amely a felszínen olyan, mint egy szokványos night club, azonban a föld alatt nem mindennapi élményekhez juthat az, aki rendhagyó élményekre vágyik. A felszín alatt kialakított privát szobák, valamint az alattuk rejtőző Aréna szolgáltatásai messze felülmúlják még a legszélsőségesebb ízlésvilággal rendelkező vendégek álmait is.
Meghívó szükségeltetik, ha az aréna világa érdekel...

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Pént. Márc. 27, 2015 2:20 pm

A hely neve: NightStar Records
Melyik városban?: Olympia
Típus: Lemezkiadó cég
Ismertető: Hosszú múlttal rendelkező, jól menő lemezkiadó cég, amely a legnagyobbak között van az Amerikában. Bár neve leginkább csak a szakmában ismert, hiszen akárki lemezét nem jelenteti meg. A cég kitűnően termeli a profitot. Több emeletes épületben kapott helyet, melynek a felső szintjein az irodák, az alsókon a stúdiók kaptak helyet, az épület alatt mélygarázs is található. A biztonsági rendszer fejlett, de e mellett jól képzett biztonságiak is vigyázzák az épületet és a benne dolgozókat. A többség vérfarkas, a helyi falkából.

***

A hely neve: Sactuary Pub
Melyik városban?: Olympia
Típus: Pub
Ismertető: Közel százötven évvel ezelőtt került megnyitásra és a mai napig is őrzi a hely annak a kornak a szellemét, amelyikben az épület falai épültek. At épület földszintjén néhány asztal, pult és négy biliárdasztal található egy kisebb színpaddal. A galérián boxokat helyeztek el, hogy ott kényelmesen lehessen iszogatni és beszélgetni. 150 éve ugyan azok a szabályai a helynek:
- Vámpíroknak tilos a belépés, nem szívesen látott vendégek;
- Ha bejössz, mutass tiszteletet és idebent ne harcolj;

avatar
III. Olympia Alfa
Brother of the Moon

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Alfa
Gif vagy kép :
Play-by : Michael Fassbender
Vonal1 :
Faj : Vérfarkas
Posztok : 183
Kor : 1852
Lakhely : Olympia
Rang : Alfa
Vonal2 :
Családi állapot : -
Foglalkozás : Falkavezér / Lemezkiadó cég tulajdonos/ Vámpír-Hóhér
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Tulajdonosi lap   Ajánlott tartalom
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go down
 
Tulajdonosi lap
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Important Things
Világunk legfontosabb leírásai
 :: Karakterek részlege
-