Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Karakterötletek
Tárgy: Karakterötletek   Kedd Aug. 05, 2014 5:53 pm

Ha van bármilyen ötleted egy karakterre vonatkozóan, akkor ide leírhatod, hátha valaki kedvet érez hozzá, hogy megalkossa. Esetlegesen avatár alanyt is lehet ajánlani hozzá.


Szép szárán könny csorog
Mint halhatatlan gyöngysorok.

avatar
Admin | Kiválasztott
Bite me, Honey!

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : daughter of fire
Gif vagy kép :
Play-by : Sara Sampaio
Vonal1 :
Faj : Kiválasztott
Posztok : 868
Kor : 25 éves
Lakhely : Port Angeles
Rang : Nincs rangom
User neve : ©️ Nadiya
Vonal2 :
Családi állapot : Kapcsolatban Vittor S. Cobain-nel
Különleges képesség : Pirokinézis, meglehetősen magas szinten
Foglalkozás : Vadászoknak dolgozom
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Karakterötletek   Szomb. Aug. 09, 2014 11:47 pmBrona Croft
Billie Piper

► Kora: 500-700 év körül
► Faja: Vámpír
► Rangja: II. Civil vámpír
► Város: Port Angeles
► Képessége: Értelemszerűen amit választasz neki
► Képességszint: I-IV-ig válassz
► Státusz: Megalkotható
► Viszony: szövetségesem
► Kapcsolatai:
Asmodeus (üzleti partner és szövetséges)
Vale (szolga és szerető, lásd lent)
Jellem & Történet
Karakter legfontosabb információi
Ír gyökerekkel rendelkező, jobb sorsra érdemes kifejezetten szép hajadon volt hajdanán, akit egy agresszív férjjel és TBC-vel vert meg a Sors. Egy vámpír azonban látott benne valamit és megmentette az utókornak megőrizve a nő szépségét még mielőtt a betegsége végleg maga alá gyűrné. Brona első dolga volt, hogy férjével végezzen utána végleg maga mögött hagyta a ködös Albiont és mesterével együtt hajóra szálltak az Újvilágba indulva. Amerikában többnyire vándoroltak, végül Port Angelesben kötöttek ki, ahol a mestere üzleti ügyei miatt ott is ragadtak végül. Amikor kitört a forradalom, a szakadárok egy csoportja rajtuk ütött és a mesterével végeztek, kis híján vele is. Azonban szintén, a közös üzleti találkozójukra igyekvő Asmodeus megmentette a vámpírnő életét, aki azóta a maga urává vált és mesterétől átvéve az üzletet a bukott partnere, sőt egyenesen szövetségese lett. A hatalmas vagyont, ami a nyakába szakadt nem pazarolja el, ugyanakkor szereti a luxust és a jómódot melyre korábbi életében nem volt módja. A városban azonban nem mindenki nézi jó szemmel ugyanakkor, hogy vezetői szerepben tetszeleg nőként. Hatalmának megerősítése érdekében ezért összeszűrte a levet egy Vale nevű mágussal, akit annyira magába sikerült bolondítania, hogy végül ghouljává is tette. Roppant féltékeny természet, a férfit pedig nemes egyszerűséggel a tulajdonának tekinti. Azonban saját magának sem vallja be, hogy ami könnyed játéknak, hatalmi játszmának indult, mára átfordult valami másba és már-már szerelemhez hasonlatos, gyengéd és igen csak mély érzések mardossák szolgája iránt férje miatt kérgessé vált szívét. Ugyanakkor túl büszke ezt beismerni nyíltan, így egész máshogy viselkedik a férfivel a zárt ajtók mögött és akkor, amikor mások is látják őket. Ezzel pedig teljesen összezavarja a férfit.


Mivel nincs időm megvalósítani és játszani a karakterrel, de a koncepcióját imádom és kár lenne veszni hagyni ezért közkézre bocsátom remélve, hogy valaki lát benne annyi fantáziát, hogy (akár kicsit átalakítva is, de) megalkossa és aktívan vigye az oldalon.

Vale Yard
David Tennant

► Kora: 150-200 év körül
► Faja: Ghoul (Korábban mágus te döntesz, hogy milyen)
► Rangja: III. Boszorkánymester
► Város: Port Angeles
► Képessége: Értelemszerűen a fajhoz tartozó képességek valamelyike
► Képességszint: III.
► Státusz: Megalkotható
► Viszony: Brona szolgája és szeretője, mindenes
► Kapcsolatai:
Brona Croft (vámpírja és szerető, lást fent)
Jellem & Történet
Karakter legfontosabb információi
Vale világ életében szerette a zöld színt, szinte más színű ruhában nem is látni mint a zöld öltönye. Mindig jól öltözött, s ha a szinte már sötétbarna szemei alatt lévő sötét karikák, a szinte hófehér és kifakult bőre nem jelezné egyértelműen; talán senki sem tudná, hogy egy ghoul és nem egy sima boszorkánymester áll az ember előtt. Valami felsőbbrendűség árad egész lényéből, mely már azelőtt hatalmat sejtető, hogy valójában a mágus varázstudományát segítségül hívta volna. És mégis, csupán egy egyszerű szolga, egy bolond aki szívének szavát követi. Ugyanis egy igen vonzó vámpírnő, Brona elcsavarta a fejét teljesen és rávette a férfit, hogy szolgálatába szegődjék és a ghoulja legyen. Vale azon mesterkedik, hogy bebiztosítsa helyét a nő mellett és nélkülözhetetlen legyen számára ne csak a munkában, a magánéletben is társak legyenek. Azonban a nő irányába mutatott vegyes reakcióit nem tudja hová tenni. Egyszer úgy bánik vele, mintha csupán egy volna a többi szolgája közül, míg máskor - amint magukra maradnak kettesben - úgy kezeli a nő, mintha szeretők és egyenrangú felek, férfi és nő lennének. Ezt nem igazán tudja hová tenni, sőt kifejezetten bántja is ez a furcsa keringő; de mégis hűségesen követi a nőt mindenhová remélve egy nap végleg felhagy az ilyetén lévő kínzásával és végre színt vall felvállalva a világ előtt kettejük titkos viszonyát.


Mivel nincs időm megvalósítani és játszani a karakterrel, de a koncepcióját imádom és kár lenne veszni hagyni ezért közkézre bocsátom remélve, hogy valaki lát benne annyi fantáziát, hogy (akár kicsit átalakítva is, de) megalkossa és aktívan vigye az oldalon.EGYÉB MEGJEGYZÉSEK:
1) A karakterek nevei szabadon lecserélhetőek/átvariálhatóak, csak javaslatként neveztem el őket hogy hirdetéskor mégse az legyen ott, hogy tökmindegy/bármi. ;) Illetve örülnék azért, ha majd nekem menne egy PM privátban, hogy tudjam elvitte valaki más néven őket.

2) Fontos, hogy a vámpírhölgyeménnyel terveim vannak üzleti ügyeimben, ezért mielőbb szívesen látnám őt az oldalon. Ennek mibenlétéről regisztráció után adok PM-ben bővebb felvilágosítást annak, aki elvinné őt.

3) Mivel imádom David ezen kinézetét - igen, én PhotoShoppoltam össze szegényt ilyenre, hosszú sztori x"DD - és szerintem egy ghoul kb pont így nézne ki, bármikor szívesen készítek további képeket a karakterről a későbbiekben is illetve a korábban készült egyéb képeimet is a leendő játékos rendelkezésére bocsátom róla. Fontos, hogy a karakter így néz ki, ezen lehetőleg ne változtasson az aki elvinné őt.

avatar
III. Démonlord
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Lord of the Lust
Gif vagy kép :
Play-by : David Férfiistenállat Gandy
Vonal1 :
Faj : Bukott Angyal
Posztok : 162
Kor : 4000+
Lakhely : Pokol, egyébként Port Angelesi (Kéjbarlang) rezidencia
Rang : III. Démon Lord
User neve : Kriszti
Vonal2 :
Családi állapot : CASSANDRA 4000 éve az én TULAJDONOM! Szóval ha meglátom, hogy bármilyen módon inzultálod, akárcsak hozzászólsz... azt fogod kívánni, hogy bár meg se születtél volna! Ha szeretnél még élni, akkor még csak rá se nézel! Legfeljebb csókolgathatod a lába nyomát! Azt megengedem!
Különleges képesség : Minden angyali képesség birtokában vagyok, de mégsem ettől vagyok különleges. Vággyal táplálkozom. Megérzem, hogy mire vagy épp kire vágysz. Vágyat tudok ébreszteni másokban vagy épp elcsitítani bennük. Bár abban nem tudom mi poén volna?!
Foglalkozás : Csábítom a népet a rosszra.
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Karakterötletek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Important Things
Világunk legfontosabb leírásai
 :: Karakterek részlege
-