Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Gyakran ismételt kérdések
Tárgy: Gyakran ismételt kérdések   Szer. Dec. 26, 2012 6:29 pmGy.I.K
Gyakran ismételt kérdésekMi az a Tru Blood?

Nincs is jobb, mint egy jó pofa A negatív! Vagy inkább a 12 éves 0 rh+ az ami bejön? Esetleg tölthetek még egy kupicával a kedvenc olasz B pozitívadból vagy egy bögrével a bal karomból?

Néhány évvel ezelőtt még csak nem is gondoltuk volna, hogy ilyen mondatok hangoznak majd el a legnívósabb éjszakai szórakozóhelyeken ma azonban már nincs ezen semmi meglepő. Mióta a felkelő nap országában japán tudósok feltalálták a szintetikus vért, a vámpíroknak már nincsen szükségük arra, hogy az éjszaka leple alatt haraphassanak egy jót egy hamvas szűzlányból vagy arra kószáló tinifiúból. Csak egy szavukba kerül, és máris az asztalukon várja őket egy üveg Tru Blood, a kedvenc vércsoportjukból. Hogy pontosan mi is a különleges ital - kár fejtegetni.

Kósza képletek halmaza, a periódusos rendszer egészen új elemeinek egyvelege, ami minden nap emberek ezreit, akár millióit kíméli meg két fognyomtól, a vámpírok számára pedig a társadalomba való beilleszkedés lehetőséget jelenti. Mindez néhány dollártól egész vagyonokat jelentő összegekért, függően attól hol vásároljuk.Démonokat érintő kérdések


1. kérdés: Van valamilyen hierarchiájuk azon kívül, hogy melyik rendbe tartoznak? Mennyire számít itt a koruk?

Nincs semmilyen egyéb hierarchiájuk azon kívül, hogy adott rendekbe tartoznak. A rendekbe sorolása, mint azt az a rangoknál is írtuk/írjuk hamarosan a legerősebb jellemvonás alapján történik meg. Kor lényegében démonná alakulás után maximum csak a tapasztalat szintjén látszik meg. Nyilván sokkal tapasztaltabb egy olyan démon, aki 3500 éves, mint egy olyan, aki most vált azzá. Az erejük ugyanaz semmiben sem különbözik a többiétől, mivel olyan képességek birtokában vannak, ami egyszerűen vagy hat vagy nem. Például egy halandó vagy más lény felrobbantása ugyanolyan erősségű egy 2 éves démonnál, mint egy idősebbnél.

2. kérdés: Mennyire összetartóak? Ez a saját jellemükön múlik, vagy a felsőbb utasításokon?

Démonok mivel többnyire meglehetősen romlott lelkűek nem igazán érdeklik az, hogy másik mit ügyködik a halandókkal. Csakis magukra gondolnak, így hát nem gondolnám azt, hogy végtelenül összetartóak lennének. Természetesen vannak kivételes helyzetek, mikor érdekük fűzi hozzá, hogy összefogjanak, de egyébként nem foglalkoznak a másik kínjával-bajával.


3. kérdés: Meg lehet őket fosztani a rangjuktól, erejüktől?

Igen, meg lehet. Rangtól való megfosztást csakis az adott rend vezetője tehát egy Démon Lord képes illetve természetesen maga Lucifer. Ez akkor fordul elő (és ez már vonatkozik az erő elvételére is), ha valaki nagyon súlyos szabályt sért, mint például fellázad Lucifer ellen, illetve arra buzdít másokat valamint abban az esetben, ha valaki nem végzi jól a munkáját, vagyis egyáltalán nem akar/tud lelket szállítani a pokolba.

4. kérdés: Egyáltalán, ha egy démont megölnek *már ha lehetséges* azzal mi lesz??

Lehetséges, a szent ereklyéket és misztikus tárgyak listáját a staff már készíti ott van egy úgynevezett "Démonölő kard", mellyel bármilyen démonnal végezni lehet. Ennek részletes leírását majd ott olvashatja mindenki. Viszont a kérdésre válaszolva, ha egy démon meghal, akkor egyszerűen semmivé lesz. Mintha soha nem is létezett volna. Nem kerül a purgatóriumba se sehova, egyszerűen eltűnik. Ez vonatkozik az Angyalokra is.


5. kérdés: Mennyire képesek érzékelni az érzelmeket és az ingereket? teszem azt lelkük nincs nagyon, de a ragaszkodást nyilván értik, képesek szeretetre? Mi a helyzet a fájdalommal (testi, lelki)?

Úgy vélem nincs olyan lény a földön, aki ne lenne képes semmilyen érzelemre, hiszen ha belegondolunk a démonok is bizonyos érzelmekből táplálkoznak illetve az határozza meg egész lényüket. A harag és a gyűlölet is egyfajta érzelem, így hát miért ne lennének képesek szeretetre is? Csupán olyan személy kell, aki iránt pozitívan érezhetnek. Fájdalmat ők is érzékelik és át is élik legyen az testi és lelki. Lelki fájdalmat rettenetesen nehéz kicsikarni egyesekből, hiszen ha valaki már több ezer éve él a pokolban, lassacskán immúnissá válik az ilyesmire. Ez persze nem azt jelenti, hogy őket nem érheti még nagyobb fájdalom.


5. kérdés: Az általuk elrabolt lelkek erősítik őket? Mennyire számít, hogy mennyit gyűjtöttek be?

Lényegében nem őket erősíti, hanem inkább Lucifert és az adott Démon Lordot. Ők csak egyfajta behajtók, ám egy démon minél több lelket képes begyűjteni, vagyis minél hatékonyabb annál inkább szerzi meg Lucifer és a Démon Lordja elismerését és sok esetben nagyon fontos lehet egy pokollénynek.


Szép szárán könny csorog
Mint halhatatlan gyöngysorok.

avatar
Admin | Kiválasztott
Bite me, Honey!

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : daughter of fire
Gif vagy kép :
Play-by : Sara Sampaio
Vonal1 :
Faj : Kiválasztott
Posztok : 868
Kor : 25 éves
Lakhely : Port Angeles
Rang : Nincs rangom
User neve : ©️ Nadiya
Vonal2 :
Családi állapot : Kapcsolatban Vittor S. Cobain-nel
Különleges képesség : Pirokinézis, meglehetősen magas szinten
Foglalkozás : Vadászoknak dolgozom
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Gyakran ismételt kérdések   Vas. Nov. 30, 2014 1:18 amGy.I.K
Gyakran ismételt kérdésekHogyan is müködik az eröblokkoló képesség?

Azért tárgyaljuk ki bővebben ezt a képességet, mert az az általános tapasztalat, hogy rengeteg tévhit kering róla a köztudatban.

Az első és legfontosabb tudnivaló e képességgel kapcsolatban, hogy csak és kizárólag speciális, egyedi képességgel bíró lények erejével szemben működik, azaz egyedül vámpírok és kiválasztottak ellen hatásos.
Tehát egy blokkolással operáló vámpír képtelen lesz elvenni például egy vérfarkas (nem egyedi képességgel, hanem általános tulajdonságokkal bíró lény!) vele született, faji jellegzetességnek számító képességeit, úgy mint gyorsaság, éles érzékek, stb. Ugyanez vonatkozik a boszorkányok mágikus erejére, de a valkűrök, elfek, viadorok, démonok, angyalok, alakváltók, stb. általános tulajdonságaira is. Egy blokkoló vámpír például nem akadályozhat meg egy alakváltót abban, hogy állati formát öltsön, ahogy nem szabhatja gátját egy démon teleportációjának sem, valamint nem korlátozhatja le a mágusok és boszorkányok velük született varázserejét sem.

Ezen kívül természetesen e képesség hatásfoka függ a másik fél korától is. Ebből kifolyólag egy húsz éves kiválasztott képtelen lesz huzamosabb ideig, maximális szinten blokkolni egy több száz éves vámpír erejét. (Nem mintha a speciális képesség lefojtása biztosítaná a túlélést egy emberi szem számára követhetetlen sebességgel rendelkező, bivalyerős vérszívóval szemben. Mire a blokkolással foglalatoskodó kiválasztott észbe kaphatna, már a vámpír markában figyelgetne a kitépett szíve.)

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go down
 
Gyakran ismételt kérdések
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Important Things
Világunk legfontosabb leírásai
 :: Az alkony leple alatt...
-