Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Emilia and Vins
Tárgy: Emilia and Vins   Szomb. Márc. 07, 2015 9:30 amEmilia and Vincente
Az, hogy jó vagy, nem jelenti azt, hogy jó dolgok fognak történni.Világoskék tekintete szinte fehérnek hat a fáradtságtól. Ordít arról, hogy nincs jó hangulatában és arról, hogy nem kegyelmezett neki ez a nap. Legszívesebben gyerekként toporzékolna ahelyett, hogy táskáját a földön rugdosná maga előtt míg az bele nem ütközik a Vins és a srácok által épített kis ház ajtajába. Nem túl nagy maga az épület, de pont elegendő arra, hogy beleférjen Emilia és az öt srác egyszerre úgy, hogy még egy kanapénak is csináltak helyet benne valamint egy székekkel ellátott asztalnak és egy hűtőnek is. Áram ellátás is van, hogy zenélni tudjanak mint ahogy riasztó is ha esetleg valaki megpróbálna betörni. Nem túl nagy, ettől függetlenül nem is olyan kicsi, hogy ne vette volna észre mielőtt még belerúgja a táskáját. A gondok ott kezdődnek, hogy a kelleténél is jobban fulladozik a gondjai tengerében mely nem, hogy apadni nem akarna, de egyre inkább valószínű, hogy a dagály mindent el fog árasztani. Már az csodaszámba vehető, hogy sikerült megírnia a zh-t ötösre anélkül, hogy komolyabban megerőltette volna magát. Köztudott, hogy Vinsnek igen jó agya van és nem kell sokat tanulnia, ha odafigyel órán. Nem mondható ez még fotografikus memóriának, de nagyon hajlik rá.
Miután pár percig lelkesen ácsorog az ajtó előtt lehajol, hogy felkapja a táskáját a földről majd a kulcsot a zár alatti lyukba dugja mely ezúton egyenlő a bejutással. Ahogy átlépi a küszöböt, az ajtó be is vágódik mögötte s mint egy rossz tizenéves, nemes egyszerűséggel áthajítja a helyiségen a táskáját mely szórakozottan dől el az egyik ablak alatti fal mellett, míg ő elindul az elnyűtt barna kanapé felé. Hangos puffanással dobja le rá magát s hosszában elterülve pakolja fel cipőbe bújtatott lábait a karfára. Annyi emberség még szorult belé, hogy ne akarja a saját cuccaikat összekoszolni, viszont ugyan akkor a lustaság is jellemző most rá, amiért nem képes lerúgni magáról a lábbelit.
Energiaszintje jóval a kimerülési szint alatt van, hisz nem elég, hogy iskolába jár, de ennek örömére két helyen is dolgozik mely bőven rányomja a bélyegét hangulatára és életvitelére. Ki tudja, hogy mióta nem evett rendesen, ám azt is hozzá lehet tenni, hogy mosolyogni is igen régen látták ami nem olyan meglepő. Könyvesboltban dolgozik napi hat órában miután a iskolából távozik. Ez van, hogy kettőkor esedékes de olyan is van, hogy délután négykor és még ezután rá kell számolni a plusz hat órát. Továbbá hétvégenként, és szerdánként egy pubban zenél a srácokkal. És az igazi gondok ott kezdődnek, hogy nem fizikailag érzi magát fáradtnak, sokkal inkább mentálisan. Mintha agyának utolsó, a türelmet elősegítő húrja is kezdene elpattanni.
A szüleit és öccseit már hetek óta nem látta, nem is kereste őket és fogalma sincs arról, hogy mi van velük. Az a gond, hogy kicsit megingott a bizalma a családját illetően és ez volt az elsődleges oka annak is, hogy otthagyta az oltalmazó családi fészket. Csak most jött rá arra a napokban, hogy attól még, hogy otthon volt, amiért a családja vette körül, nem számított gyereknek vagy anyuci fiacskájának. Sok ideig azzal traktálta magát, hogy azért jött el tőlük, mert fel akar végre nőni, a saját lábára akar állni. De be kell vallani, hogy itt inkább az volt a baj, hogy nem bírt velük élni tovább. Ez még nyilván lerendezésre kerül, még fognak találkozni mikor is megtudják beszélni egymással a dolgokat, de sajnos nem most jött el ennek az ideje.
Lehetősége sincs észbe kapni, az álmok sűrű, szürke köde úgy szippantja magába mint egy jó horrorfilm, mely már az elejétől kezdve ki tud bontakozni s csak nagyon halvány derengenek a jót sejtető kis fények.
Feje leheletnyit oldalra biccen, keze lelóg az ágyról ahogy az izmai elernyednek. Azt hinné az ember, hogy legalább álmában nyugta van és nem azon gondolkodik, hogy fojtsa el démonát. Viszont pont ilyenkor kezdődnek a bajok...

by Nadiya

avatar
Hibrid
Two sides, one soul

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép : vins
Play-by : Matt Lanter
Vonal1 :
Faj : Démon és alakváltó hibrid
Posztok : 50
Kor : 21

Lakhely : Seattle
Rang : -
Vonal2 :
Családi állapot : Szabad, mint a madár
Különleges képesség : Állatok külsejének felvétele, pszichokinézis.
Foglalkozás : Tanuló
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Emilia and Vins
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Other times
Alternatív játékhelyszínek, hogy a fantáziád szárnyalhasson
 :: Privát játékok
-