Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Shopping!!
Tárgy: Shopping!!   Hétf. Ápr. 06, 2015 9:12 pmSin & Rora

'Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
Baby, I'm just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off


H at nap. Port Angeles óta. Egy nap a csomagok és a hotel számla óta és négy napja lettem bemutatva újra Rorának. Igen, napokban mérem most a dolgokat, a telefonom, sűrűn vizslatom, de az istennek sem akar megszólalni, hogy hívásom van vagy sms-t kaptam a férjemtől. A fenéért, nem akar ez az átkozott megszólalni?! Várom, hogy keressen, hogy beszéljen velem, megrémített a hotel számla, hogy kijelentkezett, az összeg nem izgat, majd elrendezik szépen, ahogy az sem, hogy a gyárral kapcsolatban is keresnek, ha nem Ivan, Eli, vagy valamelyik testőr keres, akkor fel sem veszem, de ebből a listából a legelső nem szándékozik hívni. Csüggedt vagyok és egyre lehangoltabb, egyedül csak az vígasztal, hogy az energia amit elvettem tőle, még mindig kitart és nem kell ennem. Különben bajban lennék, komolyan gondban lennék. Fel alá játok a lakásban, és sűrűn pillantok a telefon irányába, Frost nyilván már elszédült tőlem, alszik, a testőröm is az ablakon bámul kifelé, és csak akkor ülök le végre, mikor Seva is jelzi, hogy sok lesz ez már neki is. Végül elszánom magamat egy kis pihenés után és a csomagomat kezdem el áttúrni, kellene keresni valami vidám ruhát, amitől jobban érzem magamat, de mindenek előtt a hajammal kezde valamit, már unom, hogy csak ki van engedve így ahogy megtalálom a kis dobozom, amiben a különböző hajtűim vannak, a fürdőbe sietek, és eltűzöm a hajamat, egy-egy tincset hátra, hogy ne hulljon az arcomba, miközben pakolászok. A ruhák között ott egy kisebb csomag, masni, doboz, nem igazán értem, de kiveszem és lerakom a világos kék hosszú ruhát, amit kiválasztottam, hogy a masnit bontsam ki. A meglepetés hatalmas, annak a zöld ruhának egy másik darabja van bennem amit Ivan eltépett. Meghatódom, tudta, hogy szeretem ezt a ruhát, vele együtt vettem, segített kiválasztani… Ülök néhány percig csendesen és csak nézem a zöld anyagot, az arany díszítést és a kis követ. Megtörlöm az arcomat, és kiveszem a ruhát a dobozból. Elsétálok vele a szobáig, ahol mostanában alszom és felveszem a kisruhát. Megnézem magam a tükörben, halovány kis mosoly ott vibrál az arcomon. Ivan szerintem nem is tudja, hogy ez az apró gesztus mennyit is jelent a számomra. Kisétálok és leülök a csomagok mellé, most tűnik csak fel, hogy mióta Port Angelesben laktam a hotelben mennyi mindent vettem magamnak és Sevanak is. Kiválasztok egy csinos kis cipőt, zárt, magas sarkú és felér a bokám fölé. Kényelmesebb ekkora sarkakon lépdelni, mint egy lapossarkúban.

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Shopping!!   Szer. Ápr. 08, 2015 4:20 pm

Mióta egy vendéggel bővült a lakásban cirkálók száma, fogalma sincs mit csináljon. Nem ismerte Sint, de tudta ki ő, Eli elégszer emlegette már neki. Jó barátnők. Hogy hogy érzett akkor, amikor megjelent a semmiből, és Eli amikor csak tudott vele foglakozott? Mind minden ghoul, féltékeny volt. Hogy ne lett volna, amikor megszokta, hogy jobb esetben csak ketten vannak a lakásban Eliasbethel. Erre megjelenik a szöszke, és Eli minden figyelmét elbitorolja.
Most, ahogy a lakásba lép, a boltból feljövet érzi csak igazán, eddig mennyire önző volt. Az első estén puffogva mint egy ötéves, maradt inkább a szobája biztonságában, hogy ne is kelljen látnia ahogy ketten a kanapén kushadva pátyolgatják egymás lelkivilágát. Rondán fogalmazva utálta Ambrosinet érte. Most? Bűntudata van, hisz a napok alatt amit itt töltött, amit velük töltött, szép lassan rá kellett jöjjön, hogy megint csak kicsinyes és önző volt. Mert már megint csak magára gondolt ahelyett, hogy kicsit is belegondolt volna Sin helyébe. Hogy itt van viselősen, és épp a férjével vesztek össze, sőt ha jól hallotta még az életére is tört? Vagy csak akarta? Mindegy...ez annyira lényegtelen a nagy gubancban amiben most van. Ő meg érzéketlen, és gyerekes volt. Még amikor Eli bemutatta őket egymásnak is egy flegma köszönésre futotta neki, és azonnal masírozott is ki a helyiségből.
A kis zacskókba les, mi mindent hozott, és biztosan hozott-e mindent amit akart. Fogalma sincs ezzel jóvá tudja-e tenni, de megpróbálja, halkan, amennyire tőle telik nesztelenül sétál a konyhába, és rakja le a zacskókat, habár azoknak a zörgése biztosan elárulja, már ha egyáltalán a nő erre figyel. Ahogy lepakolt, már fordul is meg, és a szoba felé indul, ahol valószínűleg megtalálja Sint. Az ajtó elé lépve látja, hogy épp a cipőjét húzza, halkan kopog az ajtófélfán, és már most érzi, hogy ég az arca, mielőtt megszólalna.
- Ambrosine? Zavarhatok? - kérdezi félszegen, nem meri becézni a lányt, nem érzi úgy, hogy a viselkedése után illő lenne, vagy egyáltalán megengedett. Igazi tapló volt, amikor általában nem ilyen...a zöldszemű szörny nagy úr. Sóhajtva süti le a pillantását, majd újra visszapillant Sinre. - Ne haragudj, az eddigi viselkedésem miatt, önző voltam, nem gondoltam bele, hogy neked nagyobb bajod van, mint az én duzzogásomat nézni. Tényleg....röstellem az egészet. - ujjaival babrál, mondat közben végig a kezeit nézi, nem mer a másikra nézni, szégyelli magát. - Hoztam pár dolgot a boltból, gyümölcslevet, friss péksüteményt ha gondolod.....Szóval....nem szeretnék veled rosszban lenni, és szívesen segítek, bármiben, ha szükséged van rám. Meg persze a babának... - most már fel mer pillantani, képtelen nem a reakcióját figyelni a másiknak, és közben rettenetesen izgul, hogy a másik megbocsásson neki, ha nem is teljesen, de legalább egy picit, egy kicsit értékelje a gesztust, mert ezt fontolgatja már két napja, de eddig képtelen volt lépni. Most végre összeszedte magát, és reméli a legjobbakat.

avatar
Ghoul
Drink me, eat me

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Vampire's pet
Gif vagy kép :
Play-by : Emile Voe Nereng
Vonal1 :
Faj : ghoul
Posztok : 51
Kor : 19 éves
Lakhely : Seattle
User neve : kiki
Vonal2 :
Családi állapot : házikedvenc
Foglalkozás : táncos
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Shopping!!   Szer. Ápr. 08, 2015 4:58 pmSin & Rora

'Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
Baby, I'm just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off


Rora fura nekem, úgy érzem, hogy nincs oda a jelenlétem miatt. Mintha féltékeny lenne, amikor Eli itt van és velem foglalkozik, vagy csak én komplikálom túl a dolgot a saját lehangoltságom miatt? Nem tudom, de eddig még nem sikerült vele beszélgetnem. Pedig nem esne rosszul a dolog, a testőröm szótlan, Frost egy kutya, ő nem fog emberi szóval felelni nekem, a telefonom néma, a férjem sem hívott az elmúlt percekben sem. Csak valaki más, gondolom megint csak a gyárral kapcsolatosan volt kapásom, de nem érdekel, egyszerűen hidegen hagy, nincs kedvem foglalkozni vele, nem tudom, mit kell tennem és az egyetlen, aki ebben segíteni tudna, nem veszi fel velem a kontaktust. Igazából azt sem tudom, hogy mi van vele, vagyis... de kijelentkezett a hotelból és valamikor vett nekem egy újat a széttépet ruhából. Ezek szerint, amikor a csomagokat küldte még élt, de azóta semmit nem tudok róla. Elkeserítő, hogy nem ad magáról életjelet. Elkeserítő az is, hogy egy párnát ölelek este magamhoz és nem találom a helyemet, forgolódok, keveset alszom, egy nyomorult párna nem tudja pótolni, ahogy Frost sem. Hallom, az ajtó nyílását és csukódását és a napszak miatt biztosan tudom, hogy nem Eli jött, a léptek zaja pedig kizárja, hogy egy testőröm jött volna be. Vagyis nem maradt más mint Rora, az ágyon ülve, húzom fel a bal cipőmet is, és lassan felkelek az ágyról, lesimítom a ruhámat a hasamon és a tükörben nézem meg magam még egyszer.
- Nem zavarsz. – Válaszolom meg a kérdését és kíváncsian nézem a lányt, ahogy az ujjaival játszik a sóhaját és a lesütött tekintetét. Felé fordulok és figyelek arra, amit mond nekem. Amikor felnéz, belenézek a szemeibe, hogy jelezzem neki, hogy hallgatom őt.
- Nem haragszom Rora. – Kap tőlem egy szelíd és kedves mosolyt is. Értékelem, hogy most megpróbál nyitni az irányomba és a mosoly arra is jó, hogy elrejtsem előle azt az érzésemet, ami bánatot csalna az arcomra. Hiszen, ahogy megemlíti, hogy nagyobb bajom is van mint az ő duzzogását nézni. Inkább nézném azt, mint ezt az egészet végig élni, a bizonytalanságot, a félelmet, hogy elment és nem jön vissza többé a párom.
- Köszönöm, ez igazán kedves tőled. – Végig nézek a lányon és eszembe jut, hogy el akartam menni, vásárolni, így kissé oldalra biccentem a fejemet. – Volna kedved csatlakozni hozzám? Vásárolni szeretnék elmenni, még nem tudom mit, de ki kell innen mozdulnom egy kicsit. – Teszem fel neki a kérdésemet és közelebb lépek hozzá, elvégre a telefonom kint maradt a konyha asztalon és a többi dolog is ott van, úgy mint kulcsok és tárca, meg egy kistáska.

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go downTárgy: Re: Shopping!!   Ajánlott tartalom
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go down
 
Shopping!!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Other times
Alternatív játékhelyszínek, hogy a fantáziád szárnyalhasson
 :: Visszatekintés
-