Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Keith and Chrissy
Tárgy: Keith and Chrissy   Szomb. Május 02, 2015 1:27 pm

Keith and Chrissy
Még egy utolsó simítás, s hajam csinos loknikban hullik alá. Az utóbbi időkben valamivel világosabb árnyalatot kapott a hajam egy kis szőkítés segítségével, és meglep, hogy nagyon lelkesen eltudtam hagyni a sötétbarnát. Kicsit másabbnak és kellemesebbnek érzem magam, nem olyan határozottak a vonalaim, nem tűnök zárkózottnak tőle. Annyi a gond, hogy így még inkább kiemelem "jégkirálynő" mivoltomat. Ez utóbbit én persze nem érzem, soha nem tartottam magam annak, elvégre az utóbbi időkben is annyit bőgtem, hogy szegény Fenrir sokszor már csak a fejét fogja, hogy már megint mi bajom van. Lehet, hogy régen kiöltek belőlem minden finomságot, minden érzelmet, viszont ezt az elmúlt két év alatt visszaszereztem és elég magas szinteken kapott újul erőre.
Most viszont szükségem van egy kis kikapcsolódásra, és ez az amikor én döntök és nem más helyettem. Tudom én, hogy mikor van szükségem egy alapos bulizásra, viszont ez maga után vonja a következményeket, hogy szükségem van valakire aki osztozik velem ezen a kis lelkesedésen. Viszont attól tartok, hogy a választottam nem fog örülni ennek, de akkor is ki kell robbantani a saját kis barlangjából. Fekete, mélyen dekoltált ruhámat csipkék egészítik ki, alakomat pedig cseppet se meglepő módon kiemeli. Tekintettel arra, hogy nem vagyok egy égimeszelő, egy fekete, platformos tűsarkúba bújtatom lábaimat, hogy meg se álljak Keith házáig. Apró fekete levéltáskámba határozottan kapaszkodok, nehogy valaki kikapja a kezemből és bár nem hagynám magam, soha ne lehessen tudni, hogy ki kap újult erőre velem szembe.
Taxival érkezek meg a lakásáig, ahol gyorsan kifizetem a sofőrt, ki egy ideig még legelteti rajtam a tekintetét, ám ezek után megigazgatom a ruhámat és a hajamat is, majd elindulok az ajtó felé.
Határozottan kopogok be, s várom, hogy kidugja a fejét a kinyíló ajtó nyílásán. Látni akarom már végre a magas alakját, a ritkán mutogatott, de számomra olyan ismerős vigyorát. Nem ismerjük egymást évek óta, de épp olyan zárkózott ő is, mint amilyennek magamat ismerem. Így nem, hogy taszítanánk de kiegészítjük egymást, hisz megértjük a másik kínját és gondjait.
Abszolút hallásom mindenre figyel, így a kíváncsian összesúgó embereket is akik az utcán sétálnak végig. Mondjuk nem meglepő, nem sűrűn járok Keith házánál, és valószínűleg nem is szokták meg, hogy egy kiöltözött nőci jelenik meg nála. Legalábbis a férfit nem úgy ismertem meg, mint aki naponta más nőszemélyt rángat fel magához. Aztán meg ki tudja? Attól még, hogy nem úgy ismerem lehet, hogy ez az ördöge.
A nők.
Most viszont leginkább csak elszeretném vinni szórakozni, hogy végre ő is kikapcsolódhasson. Nem fog megártani egyikünknek sem.

Ruha

avatar
II. Seattle-i Falka
Brother of the Moon

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Jégkirálynő
Gif vagy kép :
Play-by : Blanca Suarez
Vonal1 :
Faj : Vérfarkas
Posztok : 76
Kor : 22

Lakhely : Seattle
Rang : Falkatag
User neve : N.
Vonal2 :
Családi állapot : Hajadon
Különleges képesség : Jó fegyverforgató vagyok.
Foglalkozás : Tanuló
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Keith and Chrissy   Csüt. Május 21, 2015 10:47 am

Sokáig ez a mai lesz az utolsó itthon töltött napom. Holnap visznek vissza minket az isten kiba*ott háta mögé az Arab felkelő majmok közé. Mázlink van a parancsnokunkkal. Nem olyan szőrös szívű ő, mint amilyennek mutatja magát. A csapatomat annyira megviselte Ronék halála, hogy nem lett volna túl szerencsés, ha a temetés után már delegáltak is volna vissza minket a háborús övezetekbe. A gyásztól nem tudtak volna a dolgukra koncentrálni az embereim, és valljuk be, az nem éppen juttatott volna minket előrébb, ha a fele egységem odavesz.
A gyász, és a halál mind szar dolgok, de ugyanúgy az élet kicseszett, örök körforgásába tartoznak, ahogy a születés is. El kell fogadni, meg kell érteni, és ami a legfontosabb, túl kell tennünk magunkat rajtuk.
Az utolsó itthon töltött napomra semmit nem terveztem, igaz nem is vagyok az a túlzott képen tervező típus, és ha nem muszáj, el se hagyom a lakásomat. Ez volt a tervem mára is.
A pincében mindig örömömet lelem a falra felaggatott, láncon függő boxzsákban. Segít levezetni a felgyülemlett feszültséget, és mindenek előtt legfőbb erélye, hogy edzésben tart, így nem kell félnem attól, hogy ha hosszabb ideig itthon vagyunk, olyan pudinggá válok, mint akiket a női pletykalapok címlapjain is lehet látni.
Ütéseim tompán visszhangoznak a vakolatlan falak között. Meztelen felsőtestemet sűrű verejtékcseppek borítják, keményen összpontosítok, miközben megállás nélkül a múltkori mutáns vámpír támadás van a fejemben. Tömegként támadtak ránk. Azok közé a ritka alkalmak közé sorolnám azt az estét, amikor majdnem ott hagytam a fogam. De többet ilyen nem lesz! Legközelebb még felkészültebb leszek, mint akkor.
A hangfalakból metál dübörög, a lánc pedig megállás nélkül csörög, ahogy újabb és újabb ütéseket méreg a zsákra.
Talán csak különösen jó hallásomnak, és szaglásomnak köszönhetem azt, hogy idejében feltűnik a látogatóm, aki valószínűleg még mindig kint ácsorog az ajtó előtt bebocsájtásra várva. Chrissy nem az az udvariatlan fajta, hogy magától csak úgy benyisson. Nem is baj!
Kell egy kis idő, ameddig visszaszellemülök, a vörös köd elvonul az agyamról, és szemeim újra mélybarnán izzanak fel.
A fehér törülközővel megdörzsölöm a pofámat, és nagyjából felsőtestemet is, majd a nyakamba dobva felkocogok a lépcsőn, hogy ajtót nyithassak.
-Mi szél hozott? Ha jól emlékszem nem beszéltünk meg találkozót a mai napra. - Kérdőn, felvont szemöldökkel tekintek le a farkasra. Ekkor van lehetőségem gyorsan végig is mérni. Hajlakk, és valami női pacsuli szaga férkőzik be az orrjárataimba, ruházata pedig egyértelműen arról árulkodik, hogy szánt szándékkal le akar lépni valahova. Ezek szerint velem....
Megvakarom majdnem tar kopasz fejemet, végül arrébb állok, hogy bejöhessen.
-Előre leszögezném, hogy NEM vagyok hajlandó szórakozni menni. A legutóbbinak se lett túl jó vége. - Dobom le magam a kanapéra, és a törülköző egyik csücskével a fülemet dörzsölöm. A dohányzóasztalon üres üdítős és sörös üvegek sorakoznak, a por helyett pedig cigidohány fedi az üveget.

avatar
Elfajzott Lycan
The beast is ugly

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Harci gép
Gif vagy kép : animae scrinium est servitus
Play-by : Josh Hartnett
Vonal1 :
Faj : Elfajzott
Posztok : 23
Kor : 99
Lakhely : Munkából adódóan nincs állandó, de ha haza jön, akkor Seattle
User neve : H.T
Vonal2 :
Családi állapot : Örök magányos
Különleges képesség : Lycant képességek
Foglalkozás : Hivatásos katona (Hadnagy)
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Keith and Chrissy   Csüt. Május 21, 2015 11:15 am

Keith and Chrissy
Sed nincs oda a gondolatért, akárhányszor elmegyek otthonról, hogy egy elfajzottal ütöm el üresen, háborítatlanul maradt perceimet. Megszoktam már, hogy sokan lenézik a keverék lényeket, legyen az elfajzott, vagy egyéb szerek útján vámpírrá lett egyedek, ám az is feltűnt, hogy a hibrideket is ugyan úgy ellökik maguktól és szimpla utálat kezd el kikristályosodni véleményül falain.
Én soha nem tartoztam ebbe a csapatba tekintettel arra, hogy én se vérből adódóan vagyok farkas. Engem többek között beharaptak miután a halálomon voltam, és bár ez nem jelent semmit, én mégis örömömet lelem abban, ha e kitaszított feleknek boldogíthatom napjait. Az a baj többnyire, hogy nem látják az értékeiket csak azt, hogy mit aggatott rájuk az idő, pedig váltig állíthatom, hogy vannak kivételek. Ismerek én bőségesen elfajzottakat is, vannak akik tényleg torokra mennek még a legkisebb, számukra kellemetlen szó hallatán is, ám olyanok is akadnak jószerivel, akik próbálják elkerülni a nézeteltérésekből fakadó viszályokat.
Keithet nem is olyan régen ismertem meg és azóta is kitartok mellette, noha olykor érzékelem, hogy legszívesebben páros lábbal rúgna ki onnan ahol épp tartózkodok. Igen, vannak olyan személyek - ilyen Keith is - akik úgy szoktak ácsorogni mellettem mint egy farba lőtt vad. Feszültek, csökönyösek és nem lehet őket túl egyszerűen szórakozásra bírni még akkor se, ha bele gebedek. Ezzel a tudattal pedig csak még nagyobb lelkesedéssel kopogok be lakásának ajtaján s jobb híján bájos mosollyal várom míg az ajtó kitárul előttem.
Tisztán hallom lépteinek közeledtét, ezt pedig a farkasom abszolút hallásának tudhatom be, s őszintén meglep a látvány ami fogad.
- Hű...ha hamarabb tudom, hogy épp ütlegelsz egy fél disznót, akkor nagy valószínűséggel tornádóval jöttem volna hamarabb... de amúgy csak... gondoltam meglátogatlak, megnézem vénséges cimborámat, hogy ityeg. És tényleg nem, de ez tudtommal soha nem akadályozott meg abban, hogy meglátogassalak.
Finoman megköszörülöm a torkomat, majd izzadtságcseppektől csillogó mellkasáról erőszakkal szakítom el a tekintetemet, hogy a nálam jóval magasabb férfi csokoládé barna tekintetét keressem. Hihetetlen, hogy mennyi melegség izzik ezekben a szemekben, és ha többet mosolyogna akkor nagy valószínűséggel döglenének utána a nők. De addig is, nem adom a kedvenc bolhásomat!
Ahogy arrébb áll én már be is lépek a farkas verembe, ami kellemetlenül bűzlik a dohánytól és a sör szagától.
- Tipikus agglegény lakás... - fonom össze mellem alatt karjaimat, majd halkan fújtatok egyet ahogy gond nélkül ledobja magát a kanapéra.
- Hát drágám, pedig ez lenne a célom. Neked se árt egy kis kikapcsolódás - kapaszkodok bele az üvegekbe, amit a konyhában található kukába dobok. Még két ilyen köröm van, de egy pillanatra se fogom be a számat.
- Próbáltam olyan helyet keresni, ahol nem sűrűn fordulnak olyanok, akik veled nem jönnek ki túl jól. Tudom, itthon is tudsz inni, de ebben mi a buli?
Dörzsölöm össze tenyereimet, hogy a dohány porát eltüntethessem róla.

avatar
II. Seattle-i Falka
Brother of the Moon

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Jégkirálynő
Gif vagy kép :
Play-by : Blanca Suarez
Vonal1 :
Faj : Vérfarkas
Posztok : 76
Kor : 22

Lakhely : Seattle
Rang : Falkatag
User neve : N.
Vonal2 :
Családi állapot : Hajadon
Különleges képesség : Jó fegyverforgató vagyok.
Foglalkozás : Tanuló
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Keith and Chrissy   Csüt. Május 21, 2015 11:35 am

Játszom a hülyét, mint akinek tényleg nincs halvány fogalma se arról, hogy miért ácsorog egy nő az ajtajában, puccosan kiöltözve, és tokától bokáig befújva mindenféle pacsuli női izével.
Na, de hát akkor lássuk a medvét! Mivel mást nem tehetek -vagyis de-, beengedem, és igyekszem nem tudomást venni arról, amit magyarázni kezd. Már megint! Ezt nem hiszem el. A nőknek a génjeikbe van kódolva, hogy nem tudnak soha otthon megülni a valagukon, és mindenképpen egy olyan helyre kell elcipelniük magukkal valaki olyat, aki nem egy kifejezett társasági lény, és egy perc alatt képes oltári balhét csapni, ha valaki beszól neki, vagy csak csúnyán néz rá?!
Én nem értem, és talán nem is akarom soha megérteni.
-Mi? Ja... az. - Félig felvont szemöldökkel, rosszalló pillantások kereszttüzébe nézem, ahogyan kapkodni és takarítani kezd.
-Hé, ki ne dob őket, az mind visszaválthatós üveg! - Pattanok fel, mintha valami hosszú és hegyes beszorult volna a seggembe, és már a konyhában is vagyok. Arrébb tessékelem Chrissyt, és már kapdosom is ki a sörös üvegeket a kukából.
Ha már a nőknél tartunk, úgy látom, hogy rendezkedni is roppant jól tudnak.
-Chris, ezt múltkor is elmagyaráztam már, de úgy tűnik, hogy a falnak beszéltem. Én nem vágyom bulizásra, és nem akarok színes, buzis koktélokat iszogatni egy kényelmetlen, kemény bárszéken ülve. - Magyarázom, és közben a hűtőben kutatok.
-Kérsz valamit? - Pillantok rá a nyitott hűtő ajtaja mögül egy újabb üveg sörrel a kezemben.

avatar
Elfajzott Lycan
The beast is ugly

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Harci gép
Gif vagy kép : animae scrinium est servitus
Play-by : Josh Hartnett
Vonal1 :
Faj : Elfajzott
Posztok : 23
Kor : 99
Lakhely : Munkából adódóan nincs állandó, de ha haza jön, akkor Seattle
User neve : H.T
Vonal2 :
Családi állapot : Örök magányos
Különleges képesség : Lycant képességek
Foglalkozás : Hivatásos katona (Hadnagy)
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Keith and Chrissy   Csüt. Május 21, 2015 11:51 am

Keith and Chrissy
Makacs... piszok makacs bár nem meglepő. Azt hiszem, hogy tökéletesen egymásra találtunk mert amennyire ő, úgy én se engedek abból amit már egyszer elterveztem. És mondanom se kell, hogy olyan piszok jó fej voltam, hogy olyan helyre akarom vinni ahol javarészt csak emberek vannak, vagy épp szökő évente egyszer megfordul egy-két farkas. Tudom én és értem is, hogy mik az aggályai de nem lehet ennyire befásult bolond basszus!
Értetlenül lesek rá mikor elkezd dadogni, majd rögtön megragadom az üvegeket, hogy a kukában kössenek ki, elvégre ott a helyük.
Ám látszólag ezért nincs oda Keith, amit bár megértek elvégre miért én takarítok a lakásában, de gondoltam ezzel sikerül kirobbantanom önnön kényelmességéből, és lám sikerült is!
Meglepetten lépek arrébb, ettől függetlenül egy piszok kis mosoly ott bujdos a szám szegletében.
- Nem is értem, hogy ki az a hülye aki a mai világban visszaválthatós üvegeket vesz - nem ismeri talán azokat a kis dobozos söröket? Pasi... ómódi... hát nem is mai kakas annyi biztos, ettől függetlenül talán nem reménytelen eset.
- Akkor majd iszol jól megszokott unalmas, büdös sört és kedved szerint kipárnázzuk a székeket, a végén még fájna az a formás, vénséges hátsód. Így jó lesz? - vidám mosollyal fürkészem az arcát. Szeretem szívni az agyát, de tisztában vagyok azzal is, hogy nem szabadna túlzásokba esnem mert egyszer nagyon csúnyán fogok még járni. Ettől függetlenül tényleg olyan dolgokat hoz fel érvnek amit nagyon gyorsan meglehet másítani egyszerű dolgokkal.
- Elég sok mindent kérnék, többek között egy kis löketet arra, hogy kirugdossalak innen - keresztbe tett lábakkal ülök le az egyik székre, hogy onnan figyeljem az alakját. Közben szám szélét rágcsálom ezzel fejezve ki gondolkodásomat. Tényleg nem tudom, mivel tudnám meghatni. Valószínűleg semmivel.
Kicsit magamra emlékeztet. Azokra az időkre, mikor Fenrir kihozott abból a mocskos helyről, és még vele se tudtam rendesen szót érteni pedig tudtam, hogy ha valakiben, akkor benne feltétel nélkül megbízhatok. Féltem bízni bárkiben is, nem mertem beszélgetést kezdeményezni. Féltettem saját magamat. Nem bírtam volna elviselni még egy olyan megpróbáltatást mint ami előtte ért.
Viszont azt nem mondhatjuk, hogy nagy valószínűséggel Keith is ezt érzi. Vele inkább ott a probléma, amit a vére diktál... elvégre az elfajzottak teljes mértékben magányosak nem? Nem mellesleg elég nehéz természetű, ami még tetézi is ezt a makacsságát.

avatar
II. Seattle-i Falka
Brother of the Moon

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Jégkirálynő
Gif vagy kép :
Play-by : Blanca Suarez
Vonal1 :
Faj : Vérfarkas
Posztok : 76
Kor : 22

Lakhely : Seattle
Rang : Falkatag
User neve : N.
Vonal2 :
Családi állapot : Hajadon
Különleges képesség : Jó fegyverforgató vagyok.
Foglalkozás : Tanuló
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Keith and Chrissy   Szomb. Jún. 06, 2015 7:42 am

-Jelentem, itt áll előtted! - Támaszkodom meg az elnyűtt, ócskának, ósdinak tűnő konyhapulton amint sikerült megmentenem az üres, VISSZAVÁLTHATÓS sörösüvegeimet. A spórolni szerető férfiak közül vagyok, bőven tudok takarékoskodni a kis betevőmmel, amit a katonaságnál gyűjtök össze az életem kockáztatásával hónapról hónapra, napról napra.
-A formás megnevezéssel még ki tudok békülni, de ez a vénséges jelző... nos, kissé sértő az önbizalmamra nézve. - Dörmögöm mély, unottnak mondható baritonomon valahonnan az orrom, és megsűrűsödött borostám takarása alól. Szó, mi szó, hogy nem vagyok valami kimozdulásra vágyó alkat. Főleg azok után, ami a legutóbbi alkalomkor is történt, amikor én naiv úgy gondoltam, hogy némileg kiszellőztethetem a fejem, ha szürkületkor kicsit kimozdulok. E helyett egy egész csorda Mutáns a nyakamra akadt, és még egy Kiválasztott testi épségéről is gondoskodnom kellett, ráadásul a golyózápor sem került el, és naná, hogy benyeltem egy kis ólmot csakhogy biztosan kerek, és izgalmas legyen az estém.
-Chris, ne erőltessük. Holnap vissza kell mennem a szomikhoz, és elhiheted, hogy a legkevésbé sincs kedvem az utolsó itthon töltött estémet egy részegektől hemzsegő lebujban tölteni. - Szabad kézzel, sörnyitó nélkül pattintom le az üveg szájáról a kupakot, és hátra hagyva a farkast, a szegényes nappali felé veszem az irányt. Lustán ledobom magam a kanapéra, és rágyújtok.
-Nekem EZ a kikapcsolódás és a szórakozás. Vágyhat ennél többre, vagy jobbra egy szabadnapos mesterlövész? - Dőlök hátra, karjaimat végig futtatva a támlán, egyik kezemben a cigimet, másikban a sörömet tartva.

avatar
Elfajzott Lycan
The beast is ugly

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Harci gép
Gif vagy kép : animae scrinium est servitus
Play-by : Josh Hartnett
Vonal1 :
Faj : Elfajzott
Posztok : 23
Kor : 99
Lakhely : Munkából adódóan nincs állandó, de ha haza jön, akkor Seattle
User neve : H.T
Vonal2 :
Családi állapot : Örök magányos
Különleges képesség : Lycant képességek
Foglalkozás : Hivatásos katona (Hadnagy)
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Keith and Chrissy   Ajánlott tartalom
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go down
 
Keith and Chrissy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Other times
Alternatív játékhelyszínek, hogy a fantáziád szárnyalhasson
 :: Privát játékok
-