Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Zariche & Zach ~ The first meeting
Tárgy: Zariche & Zach ~ The first meeting   Hétf. Május 04, 2015 9:54 pm
Zariche & Zach

Kérlek, hogy nézz le rám
láthatnád bennem önmagad...

Alkohol, cigaretta füst, és némi drog szag keveredik ruhájában... Már ő maga se számolja az órákat, egyszerűen csak élvezi az életet, és ki tudja már, hogy hányadik pohár piáját dönti a mai este folyamán magába. Néha napján, kedves jó barátjához hasonlóan neki is szoktak lenni olyan pillanatai, mikor a háta közepére se kívánja a munkáját, és egyszerűen csak kihasználja az Isten adta lehetőséget, hogy ellóghatja azt a jó néhány órát, és azzal ütheti el, amihez éppen kedve akad. És, természetesen egy szórakozóhely mellett döntött, hiszen attól még, hogy rendes, dolgozó ember lett belőle, a néhai kikapcsolódást, na meg persze az italozást se veti meg. Elvégre, régebben voltak mélyebb pontjai is, és egyszer se vetette meg a pia társaságát. Ez a rossz szokása ugyan a mai napra már alább hagyott, de nem tűnt el teljes mértékben, és van, hogy a kelleténél többször is előjön belőle. Másnap ugyan megbánja, mikor fejfájások közepette forgolódik az ágyában, és ott él a fejében a tudat, hogy részben ezért is vágták régebben sittre, de az elhamarkodott döntések mindig a legjobban, és sokszor esik erre a választása.
Botladozva közelíti meg a bár pultot, és kikérve egy üveg whisky-t, melyet legjobb reményei szerint egyedül fogyaszt el, máris elhagyja a pub-ot. A hátsó ajtón távozva nem egyszer kortyol bele italába, néhány kedves illető lökdösődésének következtében magára is folyatja a löttyöt, de hát őt ez most hol zavarja? Kettőig se lát el, pláne nem az "ellenfeléig". Kiérve a sikátoros részbe, a fal mellett araszolva iszogatja italát, miközben próbálja kierőszakolni a zsebéből a cigijét. Mondani se kell, több percet vesz igénybe, néhányszor a kelleténél jobban szorongatja meg, ezáltal már egy össze-vissza tördelt szálat vesz a szájába, de a lényege ugyan az. Meggyújtva azt egy mély levegővétellel juttatja a füstöt a tüdejébe, tekintetét az ég felé meresztve, jobbjában az üveget szorongatva. Ki tudja hogy egy részeg hibrid fejében milyen gondolatok futhatnak át... nyilván, a nagy többséghez hasonlóan ő is világmegváltó terveket forgat a fejében, vagy pedig eszement hülyeséget. Hát, ki tudja... de a sejtelmes mosoly a képén, amivel szívja a cigarettáját, és az eget bámulja, nem kecsegtet túl sok jóval. Tántorogva tesz előre pár lépést, a félig szítt cigaretta pedig még mindig ott virít a szájában. Kortyolva még egy párat megállapodik egy kukánál, melynek nekidőlve, hátán végighúzva azon ül le a földre. Fejét a szemetesnek dönti, mit se törődve az abból áradó bűzzel, hiszen ő is majdhogynem olyan szagokat áraszt. Mély, rekedtes sóhaj hagyja el a száját, miközben képére egy arrogáns mosoly ül ki, mely már majdhogynem fintorba torzul.
- Mikor fogsz végre előjönni? -szavai halkak, alig kivehetőek, hiszen az alkoholnak köszönhetően alig tud pár szót is rendesen kiejteni. De aki elég erőteljesen koncentrál, az összerakhatja a mondatot, és reméli, hogy a célszemélyhez is eljut. Apja, noha nem is mutatkozott meg előtte sose, reményei szerint azért néha rajta tartotta a szemét.
- Ha? Végre... végre valahára elém tolhatnád a seggedet. Hatva... na várjál, nem... hetvenegy éve várok rád, de te szarsz a fejemre -ki tudja, lehet, hogy mondandója, aminek ugyan se füle, se farka csak süket fülekre talál. Lehet, hogy apja felfigyelt rá, de ilyen formában még csak véletlen se szeretne elé járulni. Elvégre, fia rendes is tud lenni, amikor nem itta magát még a sárga földnél is lentebb. De ebben a formában egy felhúzott fegyverre emlékeztet, ami bármikor elcsattanhat...

by Δ
avatar
Hibrid
Two sides, one soul

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép :
Play-by : Garrett Hedlund
Vonal1 :
Faj : Hibrid
Posztok : 14
Kor : 71
Lakhely : Port Angeles
User neve : Anon
Vonal2 :
Különleges képesség : Részleges démon képesség, plusz alakváltás.
Foglalkozás : Biztonsági őr
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Zariche & Zach ~ The first meeting   Hétf. Május 04, 2015 10:19 pm
Zach and Zariche

Minden ember jó - csupán a benne élő démon gonosz.


Valószínűleg képen röhögnének ha azt mondanám, hogy még egy démonnak is temérdek melója lehet. Nem elég, hogy szemmel tartja Janice-t és a lányát Cassandrát, de ugyan akkor ott van Zach is aki egyre veszélyesebb vizekre evez. És akkor mondanom se kell, hogy mégis csak gyűjtögetnie kell azokat a piszok kis lelkeket. De tekintettel arra, hogy nem vehet ki szabadságot mert a pokolban azt nem ismerik, megtesz minden tőle telhetőt, hogy a maximumot nyújtsa.
Viszont keserű szájízzel teszi, elvégre hallja fia tombolását, neki még sincs lehetősége vele foglalkozni. A démonoknak nem kötelező gyerekeikkel lenniük, nevelni és idomítani őket. Egy olyan személytől pedig ezt jobb nem elvárni, aki a kéjt tartja elsődleges szempontnak. Oké, meglehet, hogy az utóbbi időkben egyre kevesebb olyan húzása volt amit emberi közegben börtönnel büntetnének, de ettől még sokszor elkalandoznak piszkos gondolatai, amolyan "Mi lenne, ha..." utakra. Viszont mióta ismeri Janice-t, elment nyaralni a "Dugjuk meg az első nőt aki szembe jön velünk az utcán" énje és úgy néz ki, hogy nem is igazán akar visszajönni, ami nem olyan rossz dolog. Talán Balit találta meg magának?
Legnagyobb szívfájdalma viszont az, hogy kicsi lánykája akinek olykor gondját is viseli, az ő felettesével kavar... vagy mit csinál. Ez már csak azért is furcsa számára, hogy a "kéj" kifejezésnek mint olyannak a nagyapja, vagy a megteremtője képes lenne megállapodni valaki mellett.
- A tökömet, hová fajul már ez a világ?! - csap határozottan az asztalra, majd füstfelhővé válva illan el fizetés nélkül a szórakozóhelyről ahol mind idáig az általa kiszemelt hölgyet figyelte. Szinte éket ver a fejébe fiának szitkozódó, undorodó hangja, ám kis híján pofán vágja a belőle származó töménytelen alkohol és füst szag, mikor megjelenik mellette.
- Mondták már, hogy rohadt büdös vagy? - fintorog. Talán nem ez az a pár szó amit egy fiú vár az apjától első találkozás alkalmával, de nem tud mit tenni, ha csavarja az orrát a szag.
- Ennél már csak az ad gondolkodásra nagyobb okot, hogy ugyan mit ordibálsz itt? Ennyire unatkozol? - teszi karba kezeit izmos mellkasán melyet fekete ing takar. Acélkék tekintete kíváncsian fürkészi fia arcát, s tagadni se tudja, hogy mennyire hasonlítanak egymásra... na jó a külső jegyek még szó-szó. Viszont a viselkedés, hát... kikérheti magának!avatar
II. Kéjdémon
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : " Zakkant "
Gif vagy kép : Z
Play-by : Charlie Hunnam
Vonal1 :
Faj : Démon
Posztok : 100
Kor : 371
Lakhely : Ahol a madár se jár
Rang : Asmodeus rendje
User neve : Van olyan igen.
Vonal2 :
Családi állapot : Az milyen betegség?
Különleges képesség : Démoni erők hada
Foglalkozás : Élők "vérszívása", lélek zsarnok
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Zariche & Zach ~ The first meeting   Kedd Május 05, 2015 9:30 pm
Zariche & Zach

Kérlek, hogy nézz le rám
láthatnád bennem önmagad...

Tekintettel arra, hogy segítség nélkül nagy valószínűséggel a földön kötne ki, az alkoholban fetrengve, a falnak dőlve vonszolja végig magát a sikátor egy bizonyos részén. Nem tudja megállapítani, hogy a kis utca rész az, ami bűzlik a szeméttől, és ki tudja még, hogy mitől, vagy pedig ő árasztja a roppant kellemetlen szagot. Elvégre, aki egész éjjelét azzal tölti, hogy egy szórakozóhelyen ugrál a ritmusra, és mindeközben megszámlálhatatlan mennyiségű piát önt magába, ne várja el, hogy majd kis virágos mező illatban fog pompázni. Tény, hogy nem is egy nő rá tapasztotta parfümének kellemes aromáját, de ez mit se számít. De, neki jelen esetben legnagyobb problémája az, hogy nem találja meg a helyes irányt, és meg össze-vissza, hiszen a talaj szinte lábra kel a lába alatt. Legalábbis ő ezt váltig állítja, és még csak véletlen se arra fogja, hogy a sárga föld alá itta magát. A biztonság, na meg a kényelem, és a roppant nagy eszmecserének köszönhetően, melyet önmagával folytat, inkább az egyik igen csak szagló kuka mellé dobja le magát, mit se törődve azzal, hogy ruhája már több szag befogadására képtelen.
Hogy mi sarkallja arra, hogy apja után kezdjen el kiabálni? A mérhetetlen undor, amit mindig is szeretett faterja iránt érzett, és az alkohol keveredése váltja ki belőle, de ezt már számtalanszor megtette. Válasz viszont egy alkalommal se érkezett rá, hiszen túl elfoglalt a papa ahhoz, hogy legalább egy kósza pillantást vessen, most éppenséggel romokban heverő fiára. Nyilván, amennyi porontyot szétszórt már a Földön, ő a legselejtebb, hát vele mit foglalkozzon, igaz? De azért Zach nem adja fel, és újabb, fennhangon való véleménykinyilvánításban tör ki. Ezúttal viszont egy ismeretlen hang csendül fel mellette, de még csak arra se méltatja, hogy rá nézzen.
- Lesz*rom... -fejti ki roppant illedelmesen a véleményét, miközben az üveget a szájához emelve kortyol párat az italból. Hol érdeklő őt akárki szava is? Mindig is magasról tett rá, de jelenlegi állapotában ez csak meghatványozódott. Viszont az idegen következő mondatainál ráemeli tekintetét, és a hasonlóság, melyet az pasas és maga közt vél felfedezni, konkrétan megijeszti. Szeme a kelleténél nagyobbra nyílik, és majdhogynem tátott szájjal fordul szembe a másikkal, miközben hátrál egy-két lépésnyit, majd a kukába kapaszkodva feltápászkodik, hogy megszüntesse a köztük lévő magasság különbséget. Persze, a szemetest még csak véletlen se engedi el, hiszen kell valami, ami tartást ad neki.
- Úgy nézek ki, mint aki unatkozik? Csak végre valahára látni szerettem volna a tagot, aki felcsinálta anyámat, aztán pedig lelépett... -mondja a szavakat résnyire szűkített szemekkel kémlelve a másik arcát. Anyja a bizonyos hat év alatt sokszor emlegette, hogy mennyire hasonlít az apjára, de ő valahogy sose vette ennyire komolyan a dolgot. Vagy inkább csak reménykedett benne, hogy nem így van...
- És, amint látom, te vagy az... remélem tudod, hogy utállak, mint a sz*rt -jelenti ki nemes egyszerűséggel, majd pedig le nem véve tekintetét apjáról kortyol az italából, melyből már csak pár korty lapul az üveg végén, mindeközben tesz egy-két lépést felé. Hosszú éjszakának néz így elébe...

by Δ
avatar
Hibrid
Two sides, one soul

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép :
Play-by : Garrett Hedlund
Vonal1 :
Faj : Hibrid
Posztok : 14
Kor : 71
Lakhely : Port Angeles
User neve : Anon
Vonal2 :
Különleges képesség : Részleges démon képesség, plusz alakváltás.
Foglalkozás : Biztonsági őr
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Zariche & Zach ~ The first meeting   Szer. Május 06, 2015 12:37 pm
Zach and Zariche

Minden ember jó - csupán a benne élő démon gonosz.


Alapjáraton démonok között is teljesen normálisnak mondható egyedről beszélünk Zariche személyében, viszont most eljut arra a szintre, hogy szarik mindenre és akkor se fog fizetni, ha megvesztegetik... na nem mintha egy démont olyan könnyen zavarba lehetne hozni. Mennyibe is telne a földdel egyenlővé tenni ezt az egész kócerájt? Ja igen, egy csettintést venne igénybe talán.... lehet, hogy még annyit se. Szóval mikor már látja, hogy a pultos szeme elkerekedik és indulna felé, egyszerűen int egyet majd füstté válik, hogy legközelebb fia társaságában láthassák viszont.
Undorodva néz végig a rá nagyon hasonlító fián, majd a fejét fogva legszívesebben világgá szaladna már csak a gondolattól is, hogy az ő kölke miket csinál. Segg részeg? Majd egy jó nagy lendületet véve fogja szétrúgni azt a terebélyes hibrid p*csáját. Jó ő se egy minta szülő, de el nem tudja képzelni, hogy kitől látta ezt. Na vajon kitől?
A csípőből érkező válasz hallatán horkant egyet, majd megigazítja a nyakkendőjén kötött egyszerű, háromszög alakú csomót.
- Khmm.... - ez utóbbit már csak azért is morogja, hogy Zach végre vegye a fáradtságot, és az őregére nézzen ami csak hamar meg is történik. A várakozásnak megfelelő, viszont annál mulatságosabb jelenet láttán Zariche akaratlanul is de elvigyorodik.
- Az a tag viszont akit csináltam, meglehetősen közönségesnek tűnik. Elég nehéz esetnek tűnsz. Ennyire ragaszkodsz ahhoz a szemeteshez? - vonja fel a szemöldökét, hisz finoman szólva is szórakoztatja a jelenet, hogy csak annak segítségével tud megállni a lábain. Ezzel szemben akkora pofája van, hogy lassan kiesik rajta.
- Au, ez fájt - egyáltalán nem fáj neki, sokkal inkább nagyon jól szórakozik - úgy néz ki, hogy nem én leszek az aki a hajadat fogja okádás közben - mintha legalábbis annyira fogni kéne, egyszerűn arra utal, hogy nem úgy tűnik mintha kebelpajtás kapcsolat lenne kialakulóban kettejük között.
- Mit vétettem? Még ha azt mondanád, hogy egész gyerekkorod alatt vertelek akkor oké. De így? Teljesen alaptalannak érzem a vádaskodást - oké, meglehet, hogy tényleg sanyarú gyerekkora volt, de mégis mit tehetett volna Zariche? Cassandrát se ő nevelte, majd pont egy fiút vett volna maga mellé úgy, hogy saját magában se biztos sokszor? Emellett kéjdémonként nem az az elsődleges célja, hogy gyereket neveljen. Ő csak világszerte elszórja őket, a többit már oldják meg az illetékesek, elvégre pénztártól való távozást követően reklamációt nem fogadunk el.
avatar
II. Kéjdémon
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : " Zakkant "
Gif vagy kép : Z
Play-by : Charlie Hunnam
Vonal1 :
Faj : Démon
Posztok : 100
Kor : 371
Lakhely : Ahol a madár se jár
Rang : Asmodeus rendje
User neve : Van olyan igen.
Vonal2 :
Családi állapot : Az milyen betegség?
Különleges képesség : Démoni erők hada
Foglalkozás : Élők "vérszívása", lélek zsarnok
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Zariche & Zach ~ The first meeting   Vas. Május 10, 2015 9:26 pm
Zariche & Zach

Kérlek, hogy nézz le rám
láthatnád bennem önmagad...

Legszívesebben a házának egyik kényelmetlen ágyán feküdne végig, nem pedig a szórakozóhely mögötti sikátorban lelne nyugalomra, de tekintettel arra, hogy a létezésében se biztos, nem, hogy a hazafelé vezető útban, inkább csak ledobja magát a szemetes tövébe. Többször kortyol bele italába, ami már majdhogynem fölsőjére ömlik, ahogy a cigijéről leeső hamu is ki akarja égetni a ruhadarabját. De neki ez mit se számít inkább csak egy bárgyú vigyorral vizsgálja a hibátlan eget, amin néhány csillag, és természetesen a Hold tündököl. Ő maga viszont ebben az állapotban azt se tudná konkrétan megmondani, hogy milyen időszakban is járunk, és az az égitest, ami az égbolton található, tulajdonképpen melyik is. Egyszerűen csak bámulja, mit se törődve azzal, hogy a nevét ugyan tudja, de nem tudná rá mondani.
Apja nevével sincsen tisztában, hiszen anyja sose közölte vele, ezáltal csak óbégat bele a vakvilágba, de tudja, hogy a Démon tudja, hogy őróla van szó. Egyszerűen csak fennhangon mondja a szavakat, és szinte biztos abba, hogy felesleges az erőlködése, mert akárhányszor próbálta előcsalni az apját, sose jött össze. Mintha legalábbis egy kiskutyáról lenne szó, annyi különbséggel, hogy azok általában hallgatnak az ember szavára. Ezáltal a gondolat, hogy az imént felbukkanó hangforrás az öregétől származik, ezért felé se fordul. Végül veszi a fáradtságot, és lassú mozdulattal emeli rá a tekintetét, és amit lát, az egyszerre gerjeszt benne ijedtséget, és dühöt is. Noha nem tudja konkrétan rámondani, hogy ő az apja, csak következtet abból, hogy nagyon hasonlították az apjához, amikor kisebb volt. És aki előtte áll, az majdhogynem az önmaga tökéletes mása. Mikor végre valahára talpra állítja magát, a kukának segítségének köszönhetően, undorral teli arckifejezéssel méregeti a másikat.
- Hát figyelj, nekem az is tökéletes, ha rád támaszkodhatok, a döntés csak rajtad áll -fröcsögi ki a szavakat, kezével vadul gesztikulálva, de azért erősen tapad a szemeteshez, mert ha eltávolodik tőle, egyből a földön köt ki. Pedig mennyi erőfeszítésébe telt, mire felállt. Azzal meg se próbálkozik, hogy tisztelettel beszéljen a másikkal, hiszen megszámolhatatlan mennyiségű alkohol van a szervezetében, ez meggátolja a rendes fogalmazásban, na meg józan állapotban se fejezné ki szebben a véleményét, hiszen az érzés attól még ugyan úgy megmarad.
- Tekintettel arra, hogy mindjárt te leszel a hányásom célpontja, ezt már el is vetheted -attól még, hogy kisebb korában nem élvezhette az alkalmat, hogy lehányhatta az apját, a lehetőség még mindig ott áll előtte, és ki tudja, lehet, hogy fel is használja az isten adta alkalmat rá.
- Lehetőséged se lett volna rá, hiszen még csak arra se méltattál, hogy egyszer elém vonszold magadat. Jó, én megértem, hogy öreg vagy, és túlságosan kimerítő lett volna... -ő maga váltig állítja, hogy a humorérzéke határtalan, és ő jót mulat az előbb mondottakon, de az máris más kérdés, hogy az öreg démon erre hogyan reagál. Nyilván ő nem fogadja túl jó kedvvel az előbb mondottakat, legfeljebb csak szánalmasnak tartja.

by Δ
avatar
Hibrid
Two sides, one soul

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép :
Play-by : Garrett Hedlund
Vonal1 :
Faj : Hibrid
Posztok : 14
Kor : 71
Lakhely : Port Angeles
User neve : Anon
Vonal2 :
Különleges képesség : Részleges démon képesség, plusz alakváltás.
Foglalkozás : Biztonsági őr
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Zariche & Zach ~ The first meeting   Szomb. Jún. 27, 2015 5:15 pm
Zach and Zariche

Minden ember jó - csupán a benne élő démon gonosz.


Sokszor jelent már meg élete során a fia közelében és bér nem nevezhető jótét léleknek aki sutyorog alvás közben az emberek fülében, ettől függetlenül próbálta elérni, hogy ne éljen olyan mértéktelen kicsapongó életet, mint azt teszi. Elég gáz lenne ha valami lesüllyedt, alja démonivadék lenne... az ő porontyai csak és kizárólag nagy nevű démonok lehetnek a későbbiekben nem holmi... kapzsiság démon, vagy ki tudja, hogy mi az ég.
Bár a mértékletesség egyfajta... erény, nem baj, ha egy démon is tud mértéket tartani. Állítja ezt az, aki heti szinten dönget húsz különböző nőt.. Végül is, miért ne?
Fintorogva, megkísérve légutai elzárását figyeli miként fia a szemetes segítségével talpra kászálódik. Elég kinyitnia a száját, máris mértéktelen mennyiségű bűz árad ki belőle. Mindig is utálta a pia szagát noha ő maga is lelkesen fogyasztja azt. Most viszont ki tudja, hogy hány féléből ivott? És azok keveredése... atombomba bakker!
- Kösz, de nem vagyok Bank. Arra ott van egy az utca végén látod? - mutat az adott irányba. Nem látja szükségét annak, hogy rá támaszkodjanak. Inkább az oldalához köt két kis pótkereket csak, hogy ne kezdjen el dülöngélni itt neki.
- Alig várom.... na szóval rátérnél a lényegre? Mit siránkozol itt apán után mint valami girhes macska? Kellek is vagy csak jobban érzed magad, ha hányhatod a szavakat? - teszi karba izmos mellkasán a kezeit, így figyelve tovább az egyre inkább zöldülő pofát.
Gyerekes vinnyogása hallatán viszont akaratlanul is elvigyorodik.
- És mégis mit vártál kicsi fiacskám? Majd jól megjelenek előtted, megpaskolom a kis fejedet és a kezedbe nyomok egy plüss unikornist? Mert akkor tévedtél! Soha nem volta megy apa típus, remélem megérted. Nembaj, ezek után majd ahány gyereket csinálok, mindig megjelenek a kölykök születésnapján és azzal a jó tanáccsal látom el őket, hogy "Ne vegyetek drogot. Legyetek popsztárok és megkapjátok ingyen."... - idéz egy filmből, elvégre mást tényleg nem tudna adni nekik. Idővel persze mindet fel fogja karolni, hogy tökéletes kis démonifjoncokat faragjon belőlük, de addig is cseperedjenek szépen. Nőjenek nagyra.
- Fogd már fel, hogy a démonok a 7 főbűn alapköveiből lesznek. És tudtommal egyik se szerepel "apai örömök" címszó alatt. De majd a kedvedért megteremtetem, csak kérd szépen...
avatar
II. Kéjdémon
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : " Zakkant "
Gif vagy kép : Z
Play-by : Charlie Hunnam
Vonal1 :
Faj : Démon
Posztok : 100
Kor : 371
Lakhely : Ahol a madár se jár
Rang : Asmodeus rendje
User neve : Van olyan igen.
Vonal2 :
Családi állapot : Az milyen betegség?
Különleges képesség : Démoni erők hada
Foglalkozás : Élők "vérszívása", lélek zsarnok
Felöltött alak :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Zariche & Zach ~ The first meeting   Ajánlott tartalom
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go down
 
Zariche & Zach ~ The first meeting
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Other times
Alternatív játékhelyszínek, hogy a fantáziád szárnyalhasson
 :: Privát játékok
-