Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Rejtélyes Vámpír /Ian Harding/
Tárgy: Rejtélyes Vámpír /Ian Harding/   Kedd Márc. 01, 2016 2:04 am

Becses Neved
Avatar ›› Ian Harding
Szabad
Faj ›› vámpír
Kor ›› 250-270
Rang ›› III. Mester
Foglalkozás ›› amit szeretnél
Születési hely ›› USA
Képesség ››megalkotóra bízva
Képesség szint ›› 3. szint
Viszony ›› Ellenség ? Szövetséges?

Jellem és történet
Legfontosabb információk, amire szükséged lehet
Néhány hónappal az átváltoztatásom után találkozunk. Bántani akarlak, hiszen annyira kezdő vagyok még, hogy szinte különbséget se tudok tenni ember és vámpír között, főleg éhesen nem. Majdnem megölsz, de valami miatt még se teszed, pedig nem arról vagy híres, hogy másokon segítesz. Eleinte ugyanúgy utállak, mint a mesteremet, Drake-et, úgy érezem, hogy veled is csak csöbörből vödörbe esek és újra fogságban sínylődöm, hiszen pontosan megmondod, hogy mit tehetek és mit nem. Nem tűrsz el nemleges választ. Azt is mondhatnám, hogy "uralkodni próbálsz" fölöttem, de közben megtanítasz a vámpír élet minden apró kis titkára, mozzanatára, amit a mesteremnek nem sikerül.
Eleinte félek tőled, de ha bajba kerülök, te megjelensz és megmentesz engem. Nem tudom, hogy miként találsz rám, de talán ezért szentül hiszem azt, hogy engem nem tudnál bántani. Nem keresed direkt a bajt, de nem félsz bepiszkolni a kezedet, ha arról van szó. Szereted azt, ha az emberek azt teszik, amit te akarsz. Eddig én jelentem neked a legnagyobb fejtörést, hiszen én nem félek neked nemet mondani és néha még a parancsoló hangod se tud rám ijeszteni. Egyszerre félek kicsit még tőled és egyszerre vonz feléd valami megfoghatatlan dolog. Amikor belépsz egy terembe, akkor egy pillanatra minden beszéd abbamarad, hiszen tiszteletet sugárzó megjelenésed van és a férfias kisugárzásod képes egy egész termet betölteni. Szeretsz öltönyt viselni, de ugyanakkor szereted a hanyag eleganciát is.
Okos, eszes vagy és egyszerre tudsz akár kegyetlen is lenni. A céljaidért bármire képes vagy. Tapasztalt vámpír vagy és számodra sok ember élete nem jelent mást csak két lábon járó vérbankot. Ellentétei vagyunk egymásnak, de ennek köszönhetően tökéletesen kiegészíthetjük akár a másikat. Míg te próbálsz hatni rám, hogy kicsit kegyetlenebb legyek és meg tudjam magamat is védeni, addig én pedig az emberségemmel kezdek rád hatni. Talán mind a ketten változunk és csiszolódunk egymás mellett.
Amiről viszont nem tudok, hogy valamiféle múltbéli sérelem miatt te gyűlölöd az átváltoztatómat, a mesteremet, Drake Wallenberget. Lehet, hogy nagyon keresztbe tett neked, talán az életedre tört, de még az is lehet, hogy a te mestered is ő volt, akit valami miatt meggyűlöltél. Akármi is az ok, alighanem ezért is akartál megölni először. Talán most is ez az igazi célod, vagy esetleg fel akarsz használni a mesterem ellen, kihasználva a köztünk lévő feszült viszonyt. Vagy esetleg tényleg megkedvelnél idővel?

Megjegyzés

A múltjával, jellemével kapcsolatban többet nem szabnék meg, az ellentét okait körülményeit is a megalkotóra bíznám. A karakterek kapcsolatát a kezdetektől, a találkozástól szeretném majd kijátszani, csak az alapot felvázoltam, mint jövendő kifutást, amivel kapcsolatban természetesen az alkotó ötleteire is nyitott vagyok, nincs kőbe vésve, de szerintem érdekes játékokat tudnánk már a megismerkedéstől kezdve összehozni.Kapcsolódó karakterek
Karakter viszonyhálója


Norah Sommers
Ellenség? Szövetséges?
-
-

avatar
I. Újszülött vámpír
I am your dirty dreams

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Silent Rebel
Gif vagy kép : I can't recognize my own self anymore
Play-by : Lucy Hale
Vonal1 :
Faj : vámpír
Posztok : 32
Kor : 23
Lakhely : Port Angeles
Rang : újszülött
User neve : Nao
Vonal2 :
Családi állapot : szingli
Különleges képesség : telepátia
Foglalkozás : már magam sem tudom, leginkább semmi jelenleg
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Rejtélyes Vámpír /Ian Harding/
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Administration
Alkoss meg a saját karaktered!
 :: Körözés alatt állók
-