Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Lucilla Breslin
Tárgy: Lucilla Breslin   Vas. Jún. 09, 2013 10:55 pm

Lucilla Breslin
Avatar ››Staffal egyeztetni
Megalkotható
Faj ›› Boszorkány
Kor ›› 215 éves
Rang ›› Nemzetségfő
Foglalkozás ››***
Születési hely ›› ***
Képesség ›› Boszorkányképességek
Képesség szint ›› IV.
Város ›› Boszorkányok völgye, vagy szabadon választott

Jellem és történet
Legfontosabb információk, amire szükséged lehet
A fénymágiát használó földboszorkányok és mágusok vezetője. Igen ellentmondásos személyiség. Jó szándékú, tiszta lelkű, segítőkész és kedves, ám kifejezetten cinikus és pikírt is tud lenni. Leginkább a férfiak hozzá ki belőle flegma, gunyoros énjét. Nagyapja, egy morózus, pokróc modorú semleges mágus nevelte, míg a fénymágusok magukhoz nem vették tizenhat éves korában. Anyja, aki a fehér földvarázslók nemzetségfője volt, életét adta az övéért. Elvérzett, mikor világra hozta őt. Máig önmagát hibáztatja Anya haláláért, ahogy Atyja, a Semlegesek Rendfőnöke is. Eric Kavanian Lars hallani sem akart a lányáról, mikor szembesült a ténnyel, hogy szereleme belehalt a szülésbe. Mikor hivatalos ügyekben kénytelenek találkozni, ridegen kezelik egymást, mint két idegen.
Lucilla ereje tizenhat éves korában mutatta meg magát teljes valójában, mikor is három vérfarkas támadt rá, azzal a félreérthetetlen szándékkal, hogy megerőszakolják és megöljék. Egyet kővé változtatott az érintésével, kettőt elnyeletett a földdel, mikor futóhomokká változtatta a talpuk alatt feszülő talajt. Aztán dühének és félelmének erejétől megrázkódott a föld, a kövek és a sziklák lebegni kezdek körülötte. Ezután került a fehér mágiát űző földvarázslók keze alá. Megtanulta uralni képességeit, kordában tartani indulatait. Ám az őt ért keserű csalódásokból, rossz tapasztalatokból gyökerező férfiellenességét máig nem volt képes levetkőzni. Ezért meglehetősen távolságtartó, ironikus és rideg velük. Még olykor azokkal is, akik népéhez tartoznak.
A földvarázslatokat a legmagasabb szinten űzi, sziklákat, köveket mozgat, egy bizonyos fokig képes legyőzni a gravitációt. Földrengéseket idéz elő vagy békít le, futóhomokká változtatja a talajt, megrepeszti a föld kérgét. Képes földelementálokat megidézni, irányítani tudja a homokot, ő maga is képes homokká válni, és eképpen illanni. Ezen kívül gyógyító erővel is bír, akár rendjének többi tagja is. Ismeri a gyógyfüveket, azok jótékony hatásait, főzeteket, balzsamokat, orvosságokat készít belőlük. Amellett, hogy érintésével sebeket és csontokat forraszt, betegségeket szív ki az emberekből és állatokból, képes termékennyé tenni a szikkadt, élettelen talajt.
avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go down
 
Lucilla Breslin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Administration
Alkoss meg a saját karaktered!
 :: Canon karakterek :: Boszorkány és mágus canonok
-