Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Audiencia

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Tárgy: Re: Audiencia   Szer. Dec. 21, 2016 11:46 pm

Ha Lilith eljött hozzám, az nem jelent mást, minthogy rendhagyó szórakozásra van szüksége. Mert kétségtelen, hogy amit tőlem megkap, azt csak kevesektől s részben azért, mert nem sokaknak engedne meg magával szemben ennyit. De nekem igen s ezt ki is használom mind a kettőnk élvezetére. Van tudásom, van fantáziám s ki is használom, hogy mind a ketten jól érezzük magunkat. Mert bizony Lilith számára a fájdalom és a durvaság a szórakozás része, megfelelő partner esetén. Talán azért, mert démoni ereje által porhüvelyében igazi kár sosem keletkezik, csak a pillanatnyi érzet van meg s arról gondoskodom, hogy az kéjjel keveredjen valahol, így alkotva hatásos elegyet. A kéjdémon lét áldásos oldala... így lehet, hogy kemény szituáció után még keményebb jön: fojtogatás után perzselés. - Rendben, meglesz. - figyelembe veszem Lilith kérését, de azt a magam módján fogom végrehajtani. Ehhez persze elő is kell készülni, de gyorsan megteszem azt, hogy utána ott folytassuk, ahol az imént abbahagytuk. Lilith megkapja a szenvedélyes csókokat, de emellett engedelmeskednie is kell s szerencsére ezt teszi, hiszen jól tudja, hogy minden az ő örömét is szolgálja, ami történik. Hamarosan a kandallónál kötünk ki, hogy tovább haladjanak a dolgok. Eddig ő élvezkedett sokat, most itt az ideje, hogy kicsit használatba vegyem őt és csodás tehetségét. - Ha lesz miért, nem maradok csendben. - felelem Lilith tincseit megcirógatva. Kétségem sincs, hogy el fogja ezt érni, ahogy ajkai közé kerül először makkom, már fel is sóhajtok elégedetten s hagyom őt ténykedni. Élvezem a dolgot, farkam keményen feszül ajkai közé, míg kezem remekül eljátszadozik sötét tincseivel. Ahogy fokozza az intenzitást, én is bevetek egy-egy csípőlökést, de nem mohóságból, hanem azért, hogy így a négykézláb álló nő feneke hátra lendüljön kissé újra és újra s így a lökéseknél megérezhesse az izzó, hegyes vasat ánuszán újra és újra. Hogy mit kezd a szituációval, az egyelőre rajta áll, de ő kért ilyen perzselést, most megkapja.

avatar
II. Kéjdémon
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Play-by : Russel Crowe
Vonal1 :
Faj : bukott angyal
Posztok : 1258
Kor : 1987 éves (kinézetre harminc és negyven között)
Rang : Asmodeus Bal Keze (hóhér, mindenes)
Vonal2 :
Családi állapot : szabad a világ összes szép nője számára
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Audiencia   Vas. Május 14, 2017 1:17 pm

Azt hiszem, egyáltalán nem véletlen, hogy időről-időre szükségét érzem annak, hogy felbukkanjak Cornelius közelében. Nem csak azért, mert a démonok népes táborában ő az egyetlen, akinek szemtelenül sokat megengedek önmagammal szemben - persze csak és kizárólag az élvezet érdekében -, s emellett, az sem egy elhanyagolható szempont, hogy roppantmód szórakoztató tud lenni a bukott, akkor is, ha épp nem azzal van elfoglalva, hogy jó mélyen meghágjon, és minél hangosabb kiáltásokra késztessen. Most is éppen ez történik… Engem pedig most már szinte szabályosan kergetnek az egymás után következő kielégüléshullámok, bár most éppen akad néhány pillanatnyi szünetem, amint eloldoz, majd négykézlábra rángat a méretes ágyon. Amint meglátom az alig karnyújtásnyira meredező férfiasságát, már tudom, mi vár rám. Ám, mielőtt közelebb araszolnék, és ténylegesen kezelésbe venném úgy, ahogyan azt Cornelius elvárná, vetek egy pillantást az ágy felett függő festményre, és mondhatni, gyönyörködöm magamban pár másodpercig. Elképzelem, ahogy a még istenfélő papok - tegyük fel, hogy akad még ilyen ebben a fertőben - meglátják a képemet, és ettől nem, hogy elszégyellnék magukat, hanem épp, hogy annyira izgalomba jönnek, hogy a cellájukba visszavonulva, nem is tudnak mást kezdeni magukkal, mint hogy addig markolásszák a saját féfiasságukat, amíg az el nem sül. Ennyit az Isten szeretetéről. Ettől az elképzeléstől az alhasam ismét kellemes görcsbe rándul, s persze megint csak nedvesebbé válok, mint eddig, pedig most pont ben a résemben fogom eltüntetni a bukott méretesre dagadt dorongját.
- Lesz miért - biztosítom róla, hiszen az efféle szórakozás mindig is az adok-kapokról szól esetünkben.
És nem csak azért, mert minden eddigi nőcskéjénél jobban értek ahhoz, hogy a szám és a nyelvem játékával elégítsem ki. Lehetséges, hogy most Cornelius kezében van az irányítás, azonban ez nem lesz mindig így. Egyszer csak fordul majd a kocka, és akkor én kerülök majd nyeregbe. Általában éppen fordítva alakulni az efféle találkozóink, most azonban úgy hozta a kedvem, hogy hagyom őt érvényesülni első körben. Aztán majd meglátjuk, de egyelőre az érdekel, hogy az ajkaimmal, minél több élvezetet csikarjak ki a fiacskámból. Igaz, amikor az izzó piszkavas újra és újra elmerül a fenekemben - na nem túl mélyen, mert ahhoz most nincs hangulatom -, akkor élesen kapok levegő után, és kicsit csökken is a szopás hevessége, de aztán újra és újra magamra találok, és egyre mélyebbre és mélyebbre engedem a kőkemény szerszámot a torkomra, ezzel remélhetőleg még több örömet okozva a bukottamnak. Közben azonban eszembe jut valami, és úgy érzem, itt az ideje, hogy az ötletemet megosszam Cornelius-szal is.
- Nincs véletlenül egy szűz novícius fiú errefelé? Kedvem lenne megrontani… Persze, miközben végignézed - pillantok fel rá, majd ismét szopogatni kezdem, egyre komolyabb átéléssel.

avatar
II. Kéjdémon
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép : animae scrinium est servitus
Play-by : Monica Bellucci
Vonal1 :
Faj : Démon
Posztok : 1187
Vonal2 :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Audiencia   Vas. Május 21, 2017 12:04 am

Fiatal még az este, de mi már az élményekben benne járunk rendesen. Hiába, Lilith mellett nem lehet pihenni, na, nem mintha én olyan lazsálós fajta lennék, sőt! De tulajdon "anyámat" meghajtom mindig rendesen, így most se lehet ok panaszra és biztos vagyok benne, hogy nem is lesz. Tudom, hogy mit és hogy szeret s nem vagyok rest ezt a tudásomat kiaknázni. Kínos és kellemes perceket szerzek neki vegyesen a lepedő segítségével, de minden jónak vége szakad egyszer, vagyis, helyzetünkben úgy mondanám, hogy minden jó valami másnak adja át a helyét. Például annak, hogy, a változatosság kedvéért én hajtom még jobban uralmam alá a démoni nőszemélyt. A lepedő nem csak arra jó, amire eddig használtuk, most egy másik alkalmazás is előkerül, na persze emellett Lilith kérését is figyelembe veszem, aztán jöhet a móka. Vagy az ő esetében a fájdalmas móka.
A tüzes vas minden bizonnyal pokoli kínokkal jár, de tudom, hogy Lilith élvezi az ilyesmit, legalábbis, ha az általa kegyeltek rukkolnak elő ilyesmivel. Esetemben pedig ez érvényes, mert, érzésem szerint, minél jobban égeti alfelét az izzó hő, annál odaadóbban és ügyesebben dolgozik. Én pedig elégedett sóhajokat és morranásokat engedek el ennek hatására, ahogy jól esik, hollószín fürtjeit simogatva, vagy éppen markolászva. Többnyire hagyom, hogy csodálatos nyelvtechnikáját, puha és forró száját ügyesen használja s azzal húzzon és sodorjon a szakadék széléig, majd ördögi ügyességgel rántson vissza, vagy épp mélytorok tudását csillantsa meg, amit olykor, egy-egy ihletettebb pillanatban kissé én is irányítva veszek igénybe. Persze én is szem előtt tartom, hogy még ne szakadjon idő előtt vége a jónak, de a jelek szerint Lilithnek új ötlete támadt, amit türelmesen meg is hallgatok, majd bólintok. - Természetesen akad ilyen. - elengedem s leoldom a nyakáról a lepedőt, pihenőt hagyva neki így, bár a jelek szerint Lilith nem hagy nekem, amit csak elégedett nyögéssel nyugtázok. - És apácának öltözve akarod felkeresni, hogy elcsábítsd és megrontsd, vagy küldessem ide és meztelen valódban fogadod? - nem minden koncentrációs nehézség nélkül, de csak kipréselem magamból az értelmes mondatot, még ha szavaimat a hatása alatt nem is tudom teljesen összefüggően kéjesebb morranások nélkül elmondani. Ördögi ez a nő.

avatar
II. Kéjdémon
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Play-by : Russel Crowe
Vonal1 :
Faj : bukott angyal
Posztok : 1258
Kor : 1987 éves (kinézetre harminc és negyven között)
Rang : Asmodeus Bal Keze (hóhér, mindenes)
Vonal2 :
Családi állapot : szabad a világ összes szép nője számára
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Audiencia   Szer. Május 24, 2017 5:55 am

Nincsen ellenemre a kínzás, mint olyan, ezt a fiam is tudja rólam, éppen ezért alkalmaz olyan nem mindennapi eszközöket, mint például a tüzes vas, ami egy halandó nőnek már rég a halálát okozta volna, míg mi csak amolyan kis fűszerként használjuk az együttlétünkben, akárcsak a fojtogatásra szánt lepedőt, ami szintén nem egy haszontalan eszköz a mi esetünkben. Ráadásul, nem eredménytelenül teszem a dolgom, hiszen hallom, na meg látom is, hogy egyre hangosabb, és elégedettebb sóhajok szöknek ki az ajkai közül. Még mindig nem az a hangerő, amit elvárok tőle, de majd teszek érte, hogy olyan hangos legyen, amit az egész ház megemleget, a benne szaladgáló papokkal egyetemben, akik közül páran el sem tudják képzelni, hogy a paráználkodás milyen örömteli dolog lehet.
Jól sejtettem, hogy a környék - s alighanem ez a ház is - hemzseg az olyanoktól, mint akit most vázoltam neki, hiszen az emberiség éppen egy olyan korát éli, amikor is az Istenbe vetett hit nem csak kötelező, hanem egyúttal karrierlehetőség is a másod, harmad, vagy kitudja hányadik szülött fiúknak, akik vagyonban és földben nemigen reménykedhetnek, ha az apjukon múlik, ellenben az egyház éppenséggel megadhatja nekik ezt, feltéve, ha nőtlenséget fogadnak - amit aztán sokan egyáltalán nem tartanak be -.
- Az apácaruhát tartsuk meg akkorra, amikor majd a templom oltárán teszel magadévá - felelem. - Inkább a köntösömben lennék, nincs abban semmi szórakoztató, ha azonnal meglát belőlem mindent. Ki akarom élvezni a pillantásait, ahogy egyre több meztelen női bőrt lesz szerencséje meglátni. Szerintem hozasd ide, így a háttérből lehetőséged lesz figyelni.
Majd, ha teljesen eszét vesztette a jelenettől, alaposan meghágni, teszem hozzá gondolatban. Corneliusra mindig is komoly benyomást tett, ha másokkal látott bujálkodni, általában azután engedte el magát igazán, és tett velem olyan dolgokat, amiket azóta is emlegetünk.
Mivel szűz fiúcskáról van szó, aki alighanem mindig is úgy tervezte, hogy Istennek ajánlja az életét, erősen kétlem, hogy bármilyen nőnemű embert, legyen az leány, vagy asszony, szemrevételezett volna a legkülönbözőbb ruhaneműk nélkül, teljesen pőrén. Érdekes lesz látni, miként reagál majd rá.
A kis mondandóm után természetesen folytatom a férfiassága kényeztetését az ajkaimmal, s hogy a kezem se unatkozzon közben, az egyikkel rámarkolok a golyóira is, csak úgy, szeretetből. Noha Cornelius ötlete sem hangzott rosszul, azt a jelmezt inkább egy későbbi időpontra tartogatnám, annál is inkább, mert még egy kicsit sem jött meg hozzá a kedvem, hogy belebújjak.
- Hova szeretnél élvezni? - jut eszembe a kérdés - A számba, vagy rám?Esetünkben ez lényeges kérdés is lehet, hiszen Cornelius gyakran váltogatja a helyet, ahol szeret elsülni. Bár, ha szeretném fogadni azt az ifjoncot, alighanem akkor járnék a legjobban, ha a számban, vagy bennem menne el végül, mintegy megolajozva az utat az újoncnak - na, nem mintha különösebb szükség lenne rá -.


avatar
II. Kéjdémon
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép : animae scrinium est servitus
Play-by : Monica Bellucci
Vonal1 :
Faj : Démon
Posztok : 1187
Vonal2 :
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Audiencia   Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm

- Rendben, jó lesz az akkor. - bólogatok, elvégre Lilithről szól ez az este, ez az ő döntése, én pedig asszisztálok hozzá. - Ahogy óhajtod, kíváncsi leszek, hogy mit alkotsz. - érdekel is, hiszen eddig azt még nem láttam, hogy Lilith egy-egy ilyen halandóból mit hoz ki, javarészt a fajtánkbéli, vagy természetfelettiek társaságában volt hozzá szerencsém eddig. Bár az kétségtelen, hogy olyankor nagyon érdekes és vérforraló dolgok történtek, amiket sosem bántunk meg, bár, pokollakóként miért is bántuk volna? De a lényeg nem ez, hanem az elkövetkezendő móka, még ha egy halandó az újdonság varázsán és szende ártatlanságán kívül sok pluszt nem is tud majd nyújtani, bár az emberek tevékenysége sem olyan silány, csak tudom, hogy Lilith milyen, képes lenne halálra hajszolni egy ilyen egyént. Mondjuk engem nem aggasztana különösebben. Akárhogy is, most inkább leköt Lilith csodás szája és technikája, ami egyre feljebb tornázza bennem a kéjt. - Mindjárt meglátjuk. - felelem mélyebb torok hangon kérdésére, hogy aztán hirtelen rántsam fel kacsójánál fogva és nyomjam arccal a padlóra térdre, hogy feneke az égnek álljon, én pedig fölé helyezkedem és nyálától síkos hímtagommal kemény, határozott mozdulattal hatolok ánuszába, amit az előző kínzás úgy összehúzott, hogy most mintha ismét szüzességét venném el, oly érzéseket élhetünk át. Kemény és vad tempóban teszem magamévá minden egyes lökéssel, hogy lássa, én jó fia vagyok. Újra és újra merülök belé teljes hosszamban, mígnem kicsikarok testéből egy újabb orgazmust, hogy utána rögtön rántsak rajta egyet, szerencsére pont markomban van a haja, s az orgazmus hatása alatt lévő Lilith torkát kezdjem máris ostromolni szerszámommal, hogy ezzel az ingerrel is, könnyen lehet számára nem várt élvezetet csikarjak ki, de a sebesség és a kontroll a kulcsa a dolognak, teste most nekem engedelmeskedik s mivel én úgy akarom, hát élvez ettől is, ahogy most már én is, minden mozdulattal lüktetve lőve a sűrű anyagot szájába és torkába heves morgás és emelt hangok közepette. Amikor ez végül elül, elengedem őt s egy köpenyt terítek magamra, majd résnyire nyitom az ajtóm és kiszólok. - Küldjétek ide Pierre testvért, azt akarom, hogy lelkem üdvéért imádkozzon a házi oltáromnál! - parancsolok az őrnek, aki tüstént lódul is. Nem meglepő kérésem, mert nem az első eset, hogy novíciust kérek esti imára. Ez alibi is, mert amíg az imádkozik, addig én egy titkos járaton távozhatok, neki pedig hallgatnia kell erről. Szóval nem lesz ebben semmi különös. - Na királynőm, szedd rendbe magad, hamarosan jön a találkád. - kacsintok rá, majd eltűnök a titkos járat ajtaja mögött, amit rácsos faburkolat fed s így átlátok rajta könnyedén. Nem is kell sokat várni s már be is nyit az ifjú dominikánus csuhába öltözött legény. - Hívatott bíboros úr? - kérdi, miközben utánam kutatva néz szét a szobában. Jó vágású szőke tizennyolc éves ficsúr, az arcán ájtatos és kissé aggódó kifejezéssel, mintha folyton az utolsó ítéletet várná... bár az is igaz, hogy lelkében elég ravasz is tud lenni és felettébb olvasott, művelt a testvér. - Ömmm bocsánat. - próbálja takarni a szemét, ahogy a félhomályos tűzfénynél kiszúrja a lengén öltözött, ágyon heverésző nőt. - Rossz helyre jöttem? - azért csak-csak kandikál felé, Lilith delejező lénye kezdi a hatása alá vonni, nem is érti mitől van melege és mi vonzza mágnesként.

avatar
II. Kéjdémon
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Play-by : Russel Crowe
Vonal1 :
Faj : bukott angyal
Posztok : 1258
Kor : 1987 éves (kinézetre harminc és negyven között)
Rang : Asmodeus Bal Keze (hóhér, mindenes)
Vonal2 :
Családi állapot : szabad a világ összes szép nője számára
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Audiencia   Ajánlott tartalom
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go down
 
Audiencia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Other times
Alternatív játékhelyszínek, hogy a fantáziád szárnyalhasson
 :: Visszatekintés
-