Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Mammon & Amutha - Everything comes with a price
Tárgy: Mammon & Amutha - Everything comes with a price   Szomb. Aug. 15, 2015 9:29 pm

To: Mammon
A zene vadul lüktet, amivel tökéletes szinkronban vonaglanak a táncparketten található testek. Már-már nem is lehet meghatározni, hogy hol ér véget az egyik és hol kezdődik a másik.
Jómagam is e tömegben tartózkodtam, s csak úgy, mint a többiek, az elektronikus zene ütemére ringattam különböző testrészeimet.
A mai éjszakát a szórakozásnak szántam. Nem akartam mást csinálni, csupán kikapcsolni és nem rágódni semmin sem.
Ugyanis az elmúlt pár napban képtelen voltam normálisan gondolkodni, csak egy bizonyos emlékkép ismétlődött, ami miatt aludni sem tudtam mostanában.
Ki lehet az a férfi? Vincenzón kívül Ő az első, akire tisztán emlékszem, abból az időből. Biztos voltam benne, hogy Ő tudja, hogy miként kerültem oda és így végre valahára az emlékezetemben lévő sötét foltok is végre kitisztulnának. De csak ebben az egy emlékben bukkant fel, és semmilyen információval nem rendelkezek róla, ami alapján el tudnék kezdeni kutatni utána…
Ezek voltak azok a bizonyos a gondolatok, amik napok óta zúgnak a fejemben és nem hagytak nyugodni.
Emiatt határoztam el, hogy ezen éjszakán, ha törik, ha szakad, de lekötöm a figyelmemet.
A recept egyszerű volt ehhez: rövid ruha, tűsarkú, éjszakai club, koktélok, tánc, játszadozás fiúkákkal.
Tudom, hogy nem kifizetődő hosszútávon a halogatás, de most másra képtelen vagyok. És ez őrli fel az idegeimet igazán. Elszoktam a tehetetlenség érzésétől.
- Bárcsak a sors kedvezne… - motyogtam az orrom elé.
- Tessék? - próbálta túlüvölteni a zenét a mellettem lévő széken ülő szőke szépfiú, aki körülbelül egy fél órája próbál felvágni nekem. E „dicsekvések” hallatán csak féloldalas mosolyra szoktam húzni a számat, és elképzelem, hogy milyen képet vágnának, hogyha elmesélném, hogy én miket éltem meg ez alatt a pár évszázad során, amit lehúztam eddig. Igazából előrukkolhatnék velük, hiszen már nem leplezném le a halandók számára, hogy ők csupán egy kis porszemnyi részei a világnak. Viszont ha lerántanám a leplet valós személyiségemről, akkor számolnom kell azzal a veszéllyel is, hogy az illető maga – vagy ismerősei között van – vadász, és nem nehéz kitalálni, hogy hogyan folytatódna az este… Egyezzünk meg abban, hogy nem kellemesen.
- Semmi, semmi - legyintettem. Aztán ismét rákezdett, nem is tudom, hogy miért hallgatom ezeket végig minden egyes alkalommal. Ha más nem kínoz, akkor magamnak kell intézkedni a „mókáról”…
Egy húzóra megittam a maradék italomat, majd exkuzáltam magam és gyors, de kecses léptekkel a mosdó felé vettem az irányt.
Meglepetésemre senki nem volt a helységben. A mosdóhoz léptem, kinyitottam a hideg vizet, amiben megmostam a kezemet, majd a még nedves kezemmel masszíroztam a nyakamat. Belenéztem a tükörbe. Arcomra kiült a feszültség.
Ez lassan kezd kicsúszni a kezeim közül.
- Mit meg nem adnék, hogy beszélhessek vele - sóhajtottam. Ha visszakapnám az emlékeimet az egy dolog, a körülményeket is meg kell tudnom.
Megszárítottam a kezeimet, nyugodt tekintetet erőszakoltam magamra, majd visszamentem a bárpulthoz. Ott konstatáltam, hogy a „hódolóm” eltűnt. Megvontam a vállamat, leültem az egyik bárszékre és kikértem egy újabb mojitót. Nem tudom, hogy fajtámból eredően, vagy csak szimplán ilyen a belső felépítésem, de még nem ittam annyit, ami akár csak egy kicsit is ártott volna.
Pedig most jól jönne, hogy megfeledkezhessek a bajomról. Más megoldást most nem tudnék rá találni…

avatar
Hibrid
Two sides, one soul

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép : animae scrinium est servitus
Play-by : Son Ga In
Vonal1 :
Faj : Hibrid
Posztok : 17
Kor : 394
Lakhely : Seattle
User neve : Nona
Vonal2 :
Foglalkozás : zsoldos
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Mammon & Amutha - Everything comes with a price   Hétf. Aug. 17, 2015 8:15 pm

Emberek, egyszerű, szánalmas emberek. Ahogy vonaglanak a zenének nevezett förtelemre, illegetik magukat egymásnak, annyira, annyira szánalmasak. Fiatalok, ostobák, nem veszik komolyan az életet, és ezért egyszerű őket megvezetni… megvezetni, még arra sincs szükség. Részegek, bekábultak, hiába mondja el nekik Mammon, hogy kicsoda, csak nevetnek, és azt hiszik, az egész játék, nem csoda, hogy már ma este tíz lelket szerzett magának. Apróságot kértek, pedig az árat is tudták, nos, majd nem lesznek annyira vidámak, amint a lelkük a Pokolban fog sülni, de hát ez van, néha bizony komolyan kell venni a jóképű idegenek szavait. Főleg ha a ruhája is kifogástalan, éjfekete póló, és márkás, sötét farmer, na meg egy fekete sportcipő, ujján pedig egy pecsétgyűrű, amin egy ötágú van.
- Jó ez a mai termés, azt hiszem, kicsit még maradok, szerzek egy párat, és lelépek. Elfelejtettem megforgatni a lelkeimet a nyárson.- mondta szórakozottan, itt még annyira nem is lehet feltűnő, ha valaki magában beszél. Azt hihetik, hogy csak egy részeg bolond.
- Nocsak…- egy fura illat csapta meg az orrát. Nem, ez nem emberei, csak részben volt az, ez valami más, ez több, és ismerős. De nem Mammon rendjéből való, nem, ez kicsit más. Nem gondolta volna, hogy itt akadhat egyre… francokat nem, ezek a helyek pont vonzhatják őket.
- Nézzük meg magunknak.- lassan felállt a helyéről, és elindult a bárpult felé, nem foglalkozva az emberekkel, majd pedig megérkezvén, lassan foglal helyet a nő mellett, felkönyököl a pultra, és mosolyogva nézi a félvért.
- Szép húgom, mi szél sodort ide?- kérdezte vigyorogva, és intett a pultosnak, hogy legyen kedves adni egy pohárral a legjobb whiskyből, ami ezen a helyen fellelhető.

avatar
III. Démonlord
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Kapzsi
Play-by : Ryan Reynolds
Vonal1 :
Faj : Bukott.
Posztok : 90
Kor : 4000 éves.
Lakhely : Pokol
Rang : Démon lord,
Vonal2 :
Családi állapot : Talán a többi bukott.
Különleges képesség : Bukott vagyok, és a legfőbb kapzsi, akad egy pár.
Foglalkozás : Kapzsiságoskodás.
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Mammon & Amutha - Everything comes with a price   Szer. Aug. 19, 2015 12:10 am

To: Mammon
Nem tudom, hogy mennyi lehet az idő, de a tömeget elnézve nem úgy tűnik, hogy közeledne a záróra. Tehát még sok időt tölthetek el itt, élvezve az emberek minőségi társaságát. Már ha annak lehet nevezni, egy halom, alkoholmámorban fürdő, öntudatok elvesztésének határán táncoló fiatalt. Hol vannak már a régi szép idők, amikor a férfiak még harcoltak a hölgyek figyelméért, amit nem adtak olyan könnyen a kisasszonyok. Ma meg általában egy „Szia cica, van gazdád?”-ra úgy teszik szét a lábukat az ostoba libák, mintha a világ sorsa múlna rajta…
Társaságom hamarabb lett, mint gondoltam. Még a koktélomnál is! Azért ez szép részidő…
Még mielőtt tekintetemet az illető felé fordíthattam volna, egy félreismerhetetlen illatot lélegeztem be.
Démon.
- Hogy mit keresek én itt? Hm… szórakozni, felejteni, emlékezni… Jó magam sem tudom a választ - sóhajtottam miközben a távolba meredtem, majd a démon felé fordítottam tekintetemet. - Uraságod csak nem eme hitványok - fejemmel a táncoló tömeg felé biccentettem. - lelkeire vadászik? - búgtam egy sunyi vigyorral az arcomon.
Könnyedén hagyták el ajkaimat e szavak. Ebben a hangzavarban nem lehet azt megtenni, mint mondjuk, amit akár egy forgalmasabb utcán, hogy elcsípni két random ember beszélgetésének egy bizonyos részét. Aztán ha ne adja az ég, valaki mégis csak meghallja szavainkat akkor sem venné komolyan, hiszen ha szétnézek ismét a tömegen biztosra vehetem, hogy ezeket az agyakat már nem vér, hanem alkohol veszi körül. Akár egy unikornison is körbelovagolhatnék lángoló fejjel, magukra sem vennék.
- Nem túl könnyű ez így, hogy „szegény párák” nagy eséllyel a nemüket sem tudnák helyesen? Nem öli meg ez a szórakozás lelkét? - pislogtam rá kérdően. Félvér lévén nem adódhat meg nekem az az öröm, hogy elvehessem mások lelkét. Ezt irigylem a tisztavérű „rokonaimtól”.
Időközben letették elém az italomat. Egy kacér köszönöm után azonnal ujjaim közé fogtam, de még mielőtt megízleltem volna, a démon felé emeltem a poharamat s aprót bólintottam.
Pár korty után ismét a pult tartotta a kis üvegből készült tárgyat, jómagam pedig teljes testemmel a férfi irányába fordultam.
- Szólítson Amuthának! - nyújtottam ki felé jobb karomat. - Miben segíthetek uraságodnak? - mosolyogtam rá.
Semmi kétségem nem fér ahhoz, hogy nem csak véletlenek furcsa láncolata sodorta mellém e férfit.

avatar
Hibrid
Two sides, one soul

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép : animae scrinium est servitus
Play-by : Son Ga In
Vonal1 :
Faj : Hibrid
Posztok : 17
Kor : 394
Lakhely : Seattle
User neve : Nona
Vonal2 :
Foglalkozás : zsoldos
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Mammon & Amutha - Everything comes with a price   Szer. Aug. 19, 2015 3:37 pm

- Az alkohol az első kettőben segíthet. Szórakoztat, és felejtet, utána meg tényleg próbálhatsz emlékezni, hogy mi is történt az előző este.- elvesztett képek, homályos villanások, és talán egy ismeretlen férfi mellette. Gyakran ilyenek az éjszakák a feslett nőknek, de van egy olyan megérzése, hogy a vele szemben lévő félvér nem pont ilyen, legalábbis nem mindig.
- Vadászni? Nem, a vadászatban van élvezet, de ezek a lelkek… szinte maguktól kínálják magukat. Könnyebben megszerzem a lelküket, mint cukorkát elvenni egy csecsemőtől.- felhúzott orral nézet végig az embereken. Nincs kihívás, nincs semmi élvezet. Pedig az öröm, amikor egy tisztességes lélekkel lesz gazdagabb, aminek az értéke felér a ma szerzett összessel. De ne panaszkodjon, lehetne ennél rosszabb is, legalább szerzi a lelkeket, és nem veszíti őket. Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. S még a tollasok sincsenek a közelben, nem tudnak lábatlankodni, és beleszólni egy becsületes bukott életébe, aki csak meg akar élni valahogy.
- De. Túlságosan is könnyű. De néha a rothadt almákat is fel kell szedni, nem mindig az érettekre kell hajtani. Sajnos a mennyiség is lényeges. De kerülöm a panaszkodást, elég jó a mai termés, még ha szart se érnek.- hanyagul vonta meg a vállát, majd viszonozta a biccentést, is inni kezdett. Bár nem egy minőségi ital volt, de ezen a helyen lehet annak számított. Kénytelen lesz az éjszaka után majd elmenni egy komolyabb helyre, ahol kimoshatja a szájából ezt a pocsék ízt.
- Örvendek Amutha. Te pedig hagyd el a magázást, és szólíts Mammonnak.- gyengéden megfogta a kezét és finoman megrázta azt.- A kérdés, hogy én miben segíthetek? Itt ül egyedül valaki, akinek az ereiben démoni vér folyik, és mégse csinál semmi izgalmasat, érdekeset. Kíváncsi vagyok, mi lehet a háttérben.- mondta egy barátságos mosoly társaságában.

avatar
III. Démonlord
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Kapzsi
Play-by : Ryan Reynolds
Vonal1 :
Faj : Bukott.
Posztok : 90
Kor : 4000 éves.
Lakhely : Pokol
Rang : Démon lord,
Vonal2 :
Családi állapot : Talán a többi bukott.
Különleges képesség : Bukott vagyok, és a legfőbb kapzsi, akad egy pár.
Foglalkozás : Kapzsiságoskodás.
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Mammon & Amutha - Everything comes with a price   Kedd Aug. 25, 2015 1:05 am

To: Mammon
- Annak minden bizonnyal segítség, akinek elméjét bármennyire is befolyásolni tudja egy ilyen - bájitalnak nem nevezhető - lötty - tekintetemet a fent említett italra szegeztem. Nos igen, hiába kavarog benne pár menta levél – amit egyes boszorkányok talán fel is szoktak használni bizonyos kotyvalékokhoz – ezzel nagy „bűbájt” nem is lehetne előidézni. Már csak amiatt is, mert jobban fel van vizezve, mint bármi más, amit életem során ittam. – Én nem tartozok az ilyenek közé. „Sajnos” - vagy talán nem is annyira bánni való ez. Számos kellemetlen pillanattól kímélt meg a jó szerencsém. Meg néha egész érdekes történések bontakoztak ki abból, hogy pár koktél után úgy viselkedtem, mint akinek az utolsó 4 kört minden bizonnyal ki kellett volna hagynia…
- Bárgyú népek. Ostobábbak, mint egy zsák molylepke - jelentettem ki maró gúnnyal a hangomban a férfi szavai hallatán, majd én is végignéztem a táncoló tömegen, ahol nem olyan rég még szerény személyem is tartózkodott. Nem láttam a parketten mást, csak egy halom, szerencsétlen, ámbár kifejezetten nagyképű fiatalt, akikből (maximum) évtizedek kérdése és nem marad más csak pár csont és némi hamu.
És én ezeknek a társaságát keresem… Mikor tettem ennyire alacsonyra a lécet? Elismerem, könnyed szórakozásnak már jó néhány éve hasznát veszem, a hozzájuk hasonló, züllött ifjaknak (Mert miért ne?). De ennyire erős vágyat még soha nem éreztem, hogy egy ilyen helyen legyek, hozzájuk hasonló „fantasztikus” illetőkkel körülvéve. Ez a legújabb emlékképem, és az általa okozott tehetetlenségből fakadó feszültség, szépen, lassan az őrületbe kerget. Cselekednem kell, mert ez nem mehet tovább sokáig.
- Akkor nézzük a jobbik oldalát ennek: striguláknak megfelelőek ezek is - mosolyogtam.
Igyekeztem nem kimutatni meglepettségemet a bemutatkozása hallatán.
Egy fődémon.
Nem minden nap éri az embert hasonló, szerencse, hogy egy ilyen magas rangú démonnal fújta össze a szél.
- Részemről a megtiszteltetés - jegyeztem meg a kézfogásunk után széles mosollyal az arcomon.
Önkéntelenül is felkacagtam utolsó szavai hallatán. Közel négy évszázados létezésem során már összefutottam számos démonnal. Ennyi találkozás már elég volt számomra, hogy kitapasztaljam, az ő kíváncsiságuk mögött számos más dolog is lapul. Mégis mit várhat az ember a démonoktól? De legalább megkérdőjelezhetetlen, hogy ezen tulajdonságomat tőlük örököltem.
- Mondjuk úgy, hogy igyekszem kizárni fejemből a zavaró gondolatokat. Tudod, elég idegesítő tud lenni, hogyha az életed egy jelentős részét sötétség fedi, csak pár foszlány van meg belőle, emlék gyanánt. De van egy személy, akiről tudod, hogy része volt annak az időszaknak, de túlzás nélkül ennyi az összes információ róla. Így semmit sem tehetsz, hogy „véletlenül” összefuss vele, hogy aztán kifaggathasd - adtam elő panaszomat. - Mi, ha nem ez a gordiuszi csomó a XXI. században? Számomra legalábbis az… - vontam meg a vállaimat.

avatar
Hibrid
Two sides, one soul

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép : animae scrinium est servitus
Play-by : Son Ga In
Vonal1 :
Faj : Hibrid
Posztok : 17
Kor : 394
Lakhely : Seattle
User neve : Nona
Vonal2 :
Foglalkozás : zsoldos
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Mammon & Amutha - Everything comes with a price   Szer. Szept. 02, 2015 1:50 pm

- Talán kipróbálhatnál valami keményebbet. Bár azt nem itt fogsz kapni, nem lenne nagy üzlet, ha néhány ital után mindenki részegen tombolna, nem lenne fogyasztás, és bevétel se. Áh, drága kapzsiság, talán be kell fektetnem nekem is egy ilyen… bárba.- nem is rossz ötlet, legalább fent is terjeszthetné az igét. Néhány démont befogna dolgozni, és még több részeg lelket szerezhetne magának. Tényleg jó ötlet, ennek örömére ki is itta a pohár tartalmát és elfojtott egy fintorgást is.
- Oh, ne sajnáld, nem mindig kellemes a látvány, amit magad mellett találsz. Bár igen, néha felszabadító az az érzés, hogy tudat nélkül, ostobán szórakozhatsz. De ha szépen beszélsz velem, kaphatsz egy koktélt, amitől egyből így érezheted magadat, de jelzi is, hogy figyelj oda.- az éves jócselekedetét letudhatja így is, segít egy majdnem rokonnak, hogy részeg legyen, és hülyeséget csináljon.
- Mégis azt gondolják magukról, hogy a teremtés koronái. Talán egykor tényleg azok voltak, egészen még megérett az alma, utána már nem többek, csak férgek, akik a porban kúsznak, és a szeméten élősködnek.- ostoba kis emberek, nem többek, mint profit a démonok számára, bár egy néhány nő több ennél, alkalmasak arra, hogy kiéljék rajtuk a vágyaikat, kevesen vannak olyanok, akik ennél többek. Bár ők nem is teljesen emberek, ahogy Mammon cicája se az. Talán nem ártana meglátogatnia, elég rég találkoztak.
- Pontosan, ahogy egy olcsó szajha, csak egy strigula, semmi egyéb. De ha eleget összeszedek belőlük, akkor nyomnak annyit, mint egy normális lélek.- bár az álmai lelkét még nem sikerült megszereznie, de hát a pápát tényleg elég nehéz elcsábítani, de ami késik, az nem múlik. Ott fog ékeskedni a falán a lelke, és öröm lesz ránézni, és a többiek arcát is látni, amikor megtudják, hogy mit is zsákolt be Mammon.
- Megtiszteltetés… rég mondták ezt nekem, amikor bemutatkoztam. Bár egy majdnem rokontól ez talán nem is fura.- mondta egy barátságos mosoly társaságában. Habár, talán mégis, kicsit fura lehet, hiszen sok félvér inkább elnyomná a démoni oldalát, nem pedig elfogadja azt.
- Elég idegesítő lehet, de mondjuk úgy, hogy sajnos emlékszem az életem minden egyes pillanatára. Bár ez lehet mellékhatása is a bukásomnak, na, de mindegy is.- legyintett.- Tehát szeretnél találkozni azzal a személlyel? Vagy inkább visszakapni az emlékeidet? Mert abban talán tudok segíteni, és bár ez nem kibogozása a csomónak, sokkal inkább az átvágása, de a lényeg ugyanaz. A rejtély megoldódik, bár az árat sejtheted.- ingyen nem segít, legyen már valami jó hozama is a mai éjszakának.

avatar
III. Démonlord
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Kapzsi
Play-by : Ryan Reynolds
Vonal1 :
Faj : Bukott.
Posztok : 90
Kor : 4000 éves.
Lakhely : Pokol
Rang : Démon lord,
Vonal2 :
Családi állapot : Talán a többi bukott.
Különleges képesség : Bukott vagyok, és a legfőbb kapzsi, akad egy pár.
Foglalkozás : Kapzsiságoskodás.
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Mammon & Amutha - Everything comes with a price   Vas. Szept. 27, 2015 10:26 pm

[quote="Amutha Evelien Holmes"]
To: Mammon
- Élek már annyi ideje, hogy kijelenthessem szinte mindent kipróbáltam, de semmi sem adta meg nekem azt, amit szerettem volna - mondtam, talán egy kicsivel több megjátszott sajnálattal a hangomban. - Igen, a tisztességes játék nem lenne buli - kacagtam. - Csodálkozom, hogy nem tesznek bele semmi olyat, amitől függő lesz az, aki akár csak egy cseppjét is megízlelte volna. Az lenne az igazi üzlet, szerintem legalábbisvontam meg a vállaimat, majd ismét legurítottam pár kortynyit a koktélomból, ami valahogy csak nem akar elfogyni.
- Igazad kell ebben adnom, nem is bánom, hogy ebből kifolyólag kimaradtak nekem az ilyen „kellemetlen ébredések” - bólogattam.
Be kell látnom, hogy egy „kicsit” (úgy egy elefántnyit) ambivalens a hozzáállásom az emlékezési képességemhez. Bármit megadnék azért, hogy most elfelejthessek mindent egy kis időre, viszont lassacskán teljesen felemészt, hogy képtelen vagyok emlékezni a múltamra…
- Kifejtenéd, hogy mit jelent nálad a szépen beszélés? - néztem rá őszinte kíváncsisággal az arcomon.
- És pontosan milyen is ez a koktél? Csak nem valamelyik mágus főzete? Milyenek a mellékhatásai? - emeltem fel az egyik szemöldökömet miközben kérdéseimmel bombáztam a démon lordot. Annak ellenére, hogy varázstudók vére is folyik az ereimben, nem konyítok sokat a bájitalok keveréséhez. Ennek oka abban leledzik, hogy nem az a domináns felem, és minek kéne nekem szenvednem ezeknek az elsajátításával, hogyha a démoni képességeimmel el tudok érni mindent, amire csak szükségem van? Meg most hogy nézne ki az, hogy kis félvérként bejelentkezek valamelyik mágushoz, hogy „Szeva! Taníts már meg löttyöt kotyvasztani!” Röhejes lenne, és némiképp lealacsonyító. Szóval már csak azért sem…
- Talán, de szerintem a nagyfőnök már a tervezésnél elrontotta őket… Túl naiv, hiszékeny volt az a kettő, egyértelmű volt, hogy előbb, vagy utóbb de meg fogják szedni azt a szabályt - forgattam a szememet. A jelenlegi felhozatal alapján nem tudom elhinni, hogy tényleg ezek lettek volna a legfenségesebb teremtmények… Életem során még nem volt olyan pillanat, hogy egy emberrel való találkozás során megértettem volna, hogy miért ők lettek szánva a csúcsnak.
- Értem - nyugtáztam, ahogy elmagyarázta, hogy a sok rossz minőségű kitesz egy jót, végül is logikus…
- Ez számomra még természetes, még abból a korból származok, ahol megadták a kellő tiszteletet a magasabb rangúaknak. - tártam szét a karjaimat.
- Az nem is kifejezés... - sóhajtottam fáradtan. - El tudom képzelni, hogy mennyire rossz lehet az is. De hát sosem vagyunk megelégedve a mindenkori helyzetünkkel - mosolyogtam savanyúan.
- Igen, vagyishogy Ő tudna nekem információkkal, emlékekkel szolgáltatni. Igen, azokra lenne szükségem - hadartam, majd hosszú percekre elnémultam.
Át kellett gondolnom a helyzetemet.
Ha nem is teljesen úgy, ahogy elképzeltem, de Mammon meg tudná adni nekem, amire vágyok. Előfordulhat, hogy a fickó már nem is él, netalántán abban lenne érdekelt, hogy hazudjon a múltammal kapcsolatban vagy szimplán csak nem ismerné a múltamat teljes egészében. Így Őt felkutatni talán nem is tűnik a legjobb ötletnek.
Azonban az ár… nem éppen olcsó. De mikor akadna még egyszer ilyen lehetőségem.
- Végül is, Nagy Sándor is így oldotta meg a helyzetet… Viszont még mielőtt kimondom, elárulnád, hogy pontosan mik is lesznek a következményei, hogy a lelkem a Te tulajdonod lesz?

avatar
Hibrid
Two sides, one soul

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép : animae scrinium est servitus
Play-by : Son Ga In
Vonal1 :
Faj : Hibrid
Posztok : 17
Kor : 394
Lakhely : Seattle
User neve : Nona
Vonal2 :
Foglalkozás : zsoldos
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Mammon & Amutha - Everything comes with a price   Szomb. Okt. 17, 2015 3:59 pm

- Ugyan. Több mint 4000 éves vagyok, és még mindig sikerül néha meglepődnöm néhány bódításra alkalmas dolgon. Csak keres mélyebben, és megtalálod azt, amitől úgy érzed magad, mintha fejbe vágtak volna egy téglával, majd belehúgyoznak a lyukba.- ilyen helyeken nem akadhat kedvére való alkohol, de az útszéli, poros kocsmákban már inkább találhat olyat, amitől másnap úgy érzi magát, mintha egy egész sereg angyallal kellett volna verekednie.- Régen talán más bűnök voltak az elterjedtek, de manapság már Én vagyok nyeregben. Mindenki egyre többet, és többet akar. Ha kell csalnak is érte, és sajnos néha beleszaladok olyan vodkába, ami inkább víz, mintsem vodka. De ez van, néha átbasznak.- vonogatta a vállait.- Egyszerű, mert félnek. Ha lebuknak, akkor bezárják a helyet, és mehetnek a börtönbe, ahol bizony valakinek a felesége lesz. Azt meg nem kockáztatják, szar lehet szétszakadt seggel ülni.- ennyi lenne a magyarázata annak, hogy miért is nincs semmi az italokban, a vizet kivéve.
- De néha pedig olyat látsz, hogy kedved lenne folytatni, amit az este abbahagytattok.- kettős játék ez, néha a hányinger, néha a vágy tér vissza másnap reggel.- Oh, egyszerű, ez csak egy olyan szólás, ha kéred akkor megkapod azt a kis koktélt. Mondhatni, Pokol lángján érlelt alkohol, feljavítva néhány démoni dologgal. Mellékhatása? Talán reggel oldalra fordulsz, és nem örülsz a látványnak, meg ha akarja a lélek, akkor másnaposság is lehet.- minden csak attól függ, hogy mi a megrendelés.
- Inkább ott rontotta el, hogy megfogant a fejében az ötlet, ha nincsenek emberek, nem bukunk el mi se, de vannak emberek, és szerencsére Lucifer meg tudta oldani, hogy jól jöjjünk ki az egészből. Már a helyzethez képest. De azt se felejtsük el, ha nincsenek a majmok, akkor mi se nagyon lennénk itt. Talán a vén Kaporszakáll tudta, hogy mit is csinál, és nem vagyunk többek a számára, mint egy amőbákkal teli pocsolya, és jót röhög rajtunk.- kicsit rosszul esik Mammonak, hogy így beszél az apjáról, de nincs mese, dühős a gyerek.
- Fiatalabb vagy nálam, mégis jobban követed a régi szabályokat, mint Én. Fura, de nem zavar, csak kicsit fura.- tisztelet megadása… a rangjával inkább ágymelegítőket szerzett, nem tiszteletet, fura.
- Azzal kell főznünk, amink van, még ha az szar is, akkor lesz belőle szarsaláta.- hümmögött egyet, amolyan nem érdekli hangnemben, ez van, ezt kell szeretnie jelenleg.
- Akkor arra a személyre van szükséged, értem.- beállt a csend, addig is Mammon nézegette az embereket, hátha valaki alkalmas lesz aratásra, de sajnos elég kevés akad, túl sok a kavics, kevés a gyémánt. De végre vége a hallgatásnak, rátérhetnek az üzletre.
- Csak pár apróság, más démon vagy bukott már nem szerezheti meg a lelked, csak ha lemondok róla, aztán persze ha meghalsz, akkor a Pokolra kerülsz, bár tekintve, hogy mi is vagy, így is oda kerültél volna, és az Én körömben leszel, eldönthetem, hogy mi legyen a kínzásod, vagy ha szépen beszélsz velem, akkor semmi kínzás, hanem kinevellek egy alkukötő démonná.- mondta egy barátságos mosoly társaságában.

avatar
III. Démonlord
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Kapzsi
Play-by : Ryan Reynolds
Vonal1 :
Faj : Bukott.
Posztok : 90
Kor : 4000 éves.
Lakhely : Pokol
Rang : Démon lord,
Vonal2 :
Családi állapot : Talán a többi bukott.
Különleges képesség : Bukott vagyok, és a legfőbb kapzsi, akad egy pár.
Foglalkozás : Kapzsiságoskodás.
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Mammon & Amutha - Everything comes with a price   Vas. Márc. 20, 2016 6:31 pm

To: Mammon
Akaratlanul is felhorkantam a hasonlata hallatán.
- Ez esetben, akkor inkább maradok a problémás dolgaimmal, mintsem egy hogy egy olyan helyen érezzem magam. A büszkeségemet többre tartom - vontam meg a vállaimat. - Vagy végül is -gondolkodtam el.- több, mint 3600 évvel vagy idősebb nálam, annyi idő alatt csak megtalálom az én számításaimat is - kacsintottam.
Már ha van még annyi évem hátra. Szülői hagyatékom, ha nem is ennyit, de megközelítő számú évet lehetővé tenne, de manapság nem sokan hallnak természetes halált. Mármint azok között, akik nem csak mezei halandóként tengetik silány kis életüket ezen a sárgolyón. Meg azt sem tartanám kizártnak, hogyha nem is létezne olyan sokáig ez a sárgolyó. Ha nem mi pusztítanánk el teljesen, akkor talán az öregember nyomna egy újabb újraindítást. És valamilyen szinten még meg is érteném a tettét.
- Éljen soká a fogyasztói társadalom! - emeltem fel a poharamat miközben gúnyosan felkiáltottam. Egyet kell értenem a fődémonnal, a mai helyzetek között minél több és jobb dolgod van, annál jobb és fenségesebb vagy. És ezek a gyarló népek csak arra áhítoznak. Aztán mikor az életük végén rendezniük kell a számlát, nos, az nem lesz kellemes számukra.
- Gusztustalanok - csóváltam a fejemet. - Itt játsszák a nagymenőt, de igazán nagyba nem mernek belevágni. Ha ezek megdöglenek… csökkeni fog a Pokol színvonala. Gyalázatos - sóhajtottam lemondóan. Nem mintha én jártam már volna ott, de onnan származok, és garantáltan oda lyukadok ki, így talán joggal „aggódhatok” azért a dimenzióért.
- Asmodeus rendjéből származok, így nem kell nekem különösebb erőfeszítés az ilyenhez. De értem mire célzol, zsákbamacska az egész világ. De talán az sem lenne jó, hogyha minden kiszámítható lenne, úgy vélem, hogy az felettébb unalmas életet nyújtana - vontam le a következtetéseimet. Hát igen, se ez nem jó, se az, egyik sem ideális, és nem is nagyon választhatunk, hogy mikor mit akarunk, így nem tehetünk mást csak sodródni az árral és figyelni.
- Oh, ez esetben lehet, hogy később élek e nedű fogyasztásával -bólintottam.
- Ha ez így van, akkor a vénember a legbetegebb mindközül, és el kéne zárni… csak hát, az kicsit nehezen lenne az kivitelezhető - de jogos lenne. Ha végiggondoljuk, hogy mi van itt, mióta megették az első almát egyértelműen megállapítható, hogy ilyet nem tervez, akinek csak egy kicsi értelem is szorult a fejébe.
- Ilyen volt a neveltetésem - vágtam savanyú képet egy röpke pillanatra, majd ismét nyugodt arckifejezést erőltettem magamra. - De azért én sem adom meg mindenkinek, csak azoknak, akiket arra érdemesnek találok - húzódtak kaján vigyorra az ajkaim. A tisztelet és a hierarchia azért van, hogy mindenki tudja a helyét, hiszen csak úgy tudunk előre menni, ha tudjuk az merre van, és az lehetetlen ha azt sem tudjuk, éppen hol vagyunk.
- Igen, Ő kellene nekem, hogy végre tiszta legyen a kép előttem - nem csak az emlékeim kellenek. Kellenek a válaszok a miértekre és a hogyanokra, s mivel ezek rajtam kívül álló tényezők egy külső személy is kell. És csak Ő róla tudok.
Érdeklődve figyelem, ahogy részletezi mi is lenne a következménye, ha a lelkem az Ő tulajdonába kerülne.
Pár másodpercnyi csönd után a következő szavak csúsztak ki az ördögi vigyorra ívelő ajkaim közül:
- Hol írjam alá?//Ne haragudj, hogy ennyire megvárattalak!//

avatar
Hibrid
Two sides, one soul

animae scrinium est servitus

Gif vagy kép : animae scrinium est servitus
Play-by : Son Ga In
Vonal1 :
Faj : Hibrid
Posztok : 17
Kor : 394
Lakhely : Seattle
User neve : Nona
Vonal2 :
Foglalkozás : zsoldos
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Mammon & Amutha - Everything comes with a price   Csüt. Márc. 31, 2016 10:52 pm

- Büszkeség, ugyan.- legyintett lemondóan.- Túl sokra tartják a büszkeséget. Azokat se értem, akik inkább meghalnak a büszkeség miatt. Láttam már olyat, aki inkább éhen halt, de nem könyörgött az ételért… könyörgés erős szó, csak kérnie kellett volna, és megkapja, de nem kellett neki. Vagy a király, aki nem kért segítséget, mert túl büszke volt. Nagyon büszke volt a feje egy karón. Túl sokat tulajdonítanak a büszkeségnek az emberek, talán még többet, mint a saját, jelentéktelen személyüknek.- oh emberek, szánalmasak, és ezért is annyira egyszerű megszerezni a lelküket.- Ezekben a bolond időkben? Ki tudja mi lesz még három év múlva, nemhogy 3600. Szerintem addig lejár a szavatossága ennek az egésznek, és az öreg Kapor felmondja az egészet, és kezdheti elölről. De azért ha megmarad az egész, akkor 3600 év múlva itt találkozunk.- visszakacsintott.
- Hajaj, de még mennyire, hogy éljen! Mindenkinek akciós TV-t!- emelte ő is magasba a poharát, és kiitta az egész tartalmát. S valami az eszébe jutott, talán majd nyitni fog egy bankot idefent. Pár olcsó kölcsön, majd valami kis szemétség miatt hatalmas kamat, amit lehet rendezni a lelkekkel is. Nyerő ötlet.
- Sajnos ez van, de hé, a Pokolról van szó. Nem nyaralni járnak oda, szenvedni tényleg szar, de ha démon vagy, egész jó életet tudsz magadnak kialakítani odalent. Persze ha fődémon vagy… nem rossz dolog a második legnagyobbnak lenni.- persze elsőnek még jobb lenne, de sajnos a trón foglalt, és még nem találta ki, hogyan is tudná megszerezni magának.
- De majd meglátod, hogy milyen is, ha megérkeztél.- démoni felmenőkkel hova máshova mehetne?
- Áh, tudhattam volna, ez a kisugárzás, és keményítő szemek, és kecses alkat. A jó öreg kéj.- talán be is fizet pár succubusra ha hazament, levezetni a feszültséget tökéletes lesz. De azért jól láthatóan végigméri a mellette ülő hölgyet, és elismerően biccent.- Talán igazad van, de az én szakmámban jó, ha tudjuk mire számíthatunk. A sok rossz befektetés nagyon hamar teher lesz, és a csőd felé hajt.- még ha lehetne a Pokolban csődöt jelenteni.
- De azért keres valakit, aki majd tartja a fejed, ha nagyot ütne az a nedű.- vigyorogva kacsintott.- Ha tudnád milyen volt régen az öreg, csak a munka és a munka érdekelte. Megalkotta ezt az egész… valamit, nézegette egy kicsit, majd hagyta az egészet, azóta az angyalok próbálnak valami rendet tartani és gátolni minket abban, hogy kicsiny üzelmeinket folytassuk. Pedig az öregnek meg lenne az ereje, hogy mindent helyrerakjon, de nem akarja, és azt mondják, a szabad akarat miatt nem. Francokat, csak egy lusta, dagadt, vén szar.- fintorogva kiköpött oldalra és rá is gyújtott egy cigire, majd Amuthat is kínálta.
- Remek neveltetés, csók a nevelőnőnek.- nevetett.- S mi kell ahhoz, hogy valaki érdemes legyen?- kíváncsian és türelmetlenül várta a választ.
- Írni? Veled a régimódit választom. Mond ki, hogy mit akarsz, majd csókolj meg, és az alku megkötetett. Azonnal birtokában leszel annak, amiért eladtad a lelked.- és most még nem is fog sumákolni Mammon, megadja rendesen, amit kért Amutha.avatar
III. Démonlord
The devil never sleeps

animae scrinium est servitus

Egyedi Titulus : Kapzsi
Play-by : Ryan Reynolds
Vonal1 :
Faj : Bukott.
Posztok : 90
Kor : 4000 éves.
Lakhely : Pokol
Rang : Démon lord,
Vonal2 :
Családi állapot : Talán a többi bukott.
Különleges képesség : Bukott vagyok, és a legfőbb kapzsi, akad egy pár.
Foglalkozás : Kapzsiságoskodás.
Vonal3 :
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseTárgy: Re: Mammon & Amutha - Everything comes with a price   Ajánlott tartalom
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go down
 
Mammon & Amutha - Everything comes with a price
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Washington state
A játéktér legfontosabb városai
 :: Seattle városa :: Bárok & Klubok :: Sweet Nightmare Club
-