Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Hierarchia rendszer
Tárgy: Hierarchia rendszer   Csüt. Júl. 24, 2014 6:48 pmHierarchia
Rangsor kor/státusz alapjánI. Újszülött vámpír

A megtérített vámpírok mindig is szüleikként tekintenek arra, akinek vérszívó létüket köszönhetik, annál is inkább, hiszen az alkotók koruk - és ebből fakadó erejük, valamint tapasztalatuk- miatt mint fizikailag, mint mentálisan "gyermekeik" fölött állnak. Ami a kapcsolatukat illeti, az már sokkal emberibb. A legtöbb teremtő gyermekeként tekint a megtérített vámpírra.

II. Civil vámpírok


Minden olyan vámpír, akinek nincs Mestere azonban rendelkezik kellő tudással és erővel ahhoz, hogy önmagáról gondoskodjon. Ebbe a kategóriába tartozik az 5 éve átváltoztatott vagy éppen a több száz vagy ezer éve átváltoztatott is.

III. Mester


A mestervámpír nem más, mint az, aki átváltoztatta az adott vámpírt. Ő a mentora, segíti a megtérített vámpír minden lépését, bevezeti őt ebbe a világba. Minden Mester kötelessége gondoskodnia az újszülöttjéről. Amennyiben magára hagyja, vagy nem gondoskodik arról, hogy ne sértse meg a vámpírok törvényeit, a Seriffek színe elé kell járulnia, ha nem teszik akkor a Hatóság majd tesz róla. Szeretnénk mindenképpen megjegyezni, mielőtt még bármelyik újszülött is lázadni próbálna a Mestere ellen, hogy amit az adott vámpír Mestere mond azt nem csak hogy köteles, de muszáj teljesítenie. Még akkor sem képes ellenállni, ha az illető úgy akarja. Ez olyan, mint egyfajta manipuláció. Példának okáért: Ha egy Mester azt mondja az átváltoztatott vámpírjának, hogy maradjon a helyén, képtelen megmozdulni. A lábai egyszerűen nem vinnék őt előre.

IV. Seriff


Seriffek, ahogyan az a nevük is mutatja a rendért felelnek. Minden városnak megvan a maga seriffje. Az adott körzetbe lakó vámpírok, mint az adott Seriff fennhatósága alá tartoznak. Kötelesek óvni vámpírjaikat legfőképpen a vadászat ellen, ha gond adódik az adott körzetben akkor a Tanácsnak felelnek a tettükért. Minden Mesternek kötelessége az újszülött vámpírt bejegyeztetni a Seriffeknél, így könnyen nyomon lehet követni a vámpír lakosságot. Amennyiben ezt elmulasztja valaki a Hatóság elővezetheti őt. Seriffeknek jogukban áll bűncselekmény esetén letartóztattatni az adott vámpírt valamint egész vagyonát elkobozni megfelelő indokkal.

Seriffek


Port Angeles seriffje - Darius Haverford
Seattle seriffje - Dorian W. Grayson
Bellevue seriffje - Julian J. Lannister
Olympia seriffje - Silver I. Blackwell
Port Angeles seriffje - Benedict Charles Fenton
Vancouver seriffje - Céleste Madeleine Arbillot
Tacoma seriffje - Deroc Jaydon Valance

V. Tanács


El is érkeztünk a vámpírok legfelsőbb szintjéig. A Tanács vezetése alatt áll az állam összes vámpírja és seriffje egyaránt. Ők azok, akik mindent irányítanak lényegben. A Tanács általában a legidősebb vámpírokból áll, azonban sokszor nem elég ez a bekerüléshez. Vérvonalat és a hagyományokat nagyon komolyan veszik, tehát a tagja általában azokból áll, akinek a felmenői között ugyancsak Tanácstag vagy király állt. A Tanács vezetője mindig egy személy, akit a Tanács Elnökének hívunk. Őt egykor Királynak vagy éppen, ha nőről volt szó, akkor Királynőnek hívták, mostanra azonban Elnökről beszélünk. Elnököt csak a Tanács tagjai választhatják meg, akik 300 évig vezetik a vámpírokat, majd ismételten megválasztják az új Elnököt. Minden államnak van egy 11+1 főből álló Tanácsa, akik a vámpírokért felelnek az adott államban.

Tanács tagok Washington államban

♣ Lydia K. Wallenberg
♣ Cornelius D. Vorhis
♣ Marion L. Seymour
♣ Eleanore La Dubois
♣ Peter D. Eberhart
♣ Caramilla Vaughan
♣ Adrian I. Shrean
♣ Victoria R. Decklava
♣ Nicholas Sebastian Rutherford
♣ Phoenix Baudelaire
♣ Drake Wallenberg

A 3 legidősebb vámpír az államban, akik váltják egymást az Elnökségben választás után:


♣ Behrooz Emaus
♣ Scipio Tyr Baudelaire
♣ Alcott Cromwell Seymour --> Ő a jelenlegi Elnök.


avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go down
 
Hierarchia rendszer
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Important Things
Világunk legfontosabb leírásai
 :: Az alkony leple alatt... :: Fajaink :: Vámpírok
-