Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés 
:: Elfelejtettem a jelszavam!Utolsó hozzászólások
Az utóbbi tíz üzenet
Quintus C. Dolabella
Vas. Jún. 11, 2017 10:20 pm
Maya Brändström
Szer. Május 24, 2017 8:29 pm
Maya Brändström
Csüt. Jún. 16, 2016 9:42 am
Cassandra
Vas. Ápr. 24, 2016 7:28 pm
Norah Sommers
Csüt. Márc. 31, 2016 10:11 pm
Lucretia Mantova
Csüt. Márc. 24, 2016 12:52 pm
Lilith
Szer. Márc. 16, 2016 8:21 pmSuttogó hangok
Üzenj másoknak • Ne hirdess!
Share | 

 Hierarchia rendszer
Tárgy: Hierarchia rendszer   Csüt. Júl. 24, 2014 10:24 pm


 

 

 

 
Hierarchia

 
Rangsor kor és pozíció alapján

I. Démontanonc


Azok a pokollények alkotják ezt a kisebb-nagyobb csoportot, akik még csak most haltak meg és akiket érdemesnek találtak arra, hogy démonok legyenek. Vannak emberek, akik lehet, hogy velejéig romlottak voltak életükben mégis szükségeltetik egy kis „kiképzés”, hogy igazi démonok váljék belőlük. Erejüket itt tanulgatják használni. Koruk teljesen széles skálán mozoghat, hiszen lehet, hogy valaki 5 év alatt nagyon jó démonná válik, tehát már rendbe sorolható, de akad olyan, aki még 50-80 év után sem képes eligazodni a pokol ösvényén. Aki nagyjából 200 éve démontanonc és még mindig az nem képes olyanra, mint a nagyok általában a purgatóriumban végzik, hiszen hasznavehetetlenek. Őket örök szenvedésre ítéltetik.
Mivel démon lét valakit teljesen megváltoztathat, így az ő jellemük még kialakulóban van. Ugyanis akad helyzet, hogy valaki életét a kéj töltötte ki, így hát gondolhatnánk, hogy azonnal Asmodeus rendjébe fog tartozni, azonban miután démonná válik, megízleli az igazi hatalmat, a lényét lehet, hogy sokkal inkább az irigység és vagy éppen a hihetetlen büszkeség fogja jellemezni, így hát tanonc lét után várják őket a rendek tárt karokkal.

II. Rend tag/Pokoljáró


Ide azok a démonok tartoznak, akiknek kifejlődött valódi jellemük a halált vagy teremtést követően. Ha valakinek a legerősebb tulajdonsága a bujaság az természetesen Asmodeus rendjébe fog tartozni, míg ha valaki a haragból táplálkozik és egész lényét is valójában az alkotja, az Barbelo rendjébe tartozik és így tovább. Karakterlapon tehát azt kell leírni melyik démon lord rendjébe tartozol. (pl: Asmodeus rendje, Barbelo rendje, Astoreth rendje stb). Koruk általában 20 éve átváltozottól egészen a 4000 éves démonokig terjednek. Fontos megjegyeznünk, hogy démon lordnál és természetesen Lucifernél nem lehetnek idősebbek! Erejük kiteljesedett és kellő magabiztossággal képesek azt irányítani.

III. Démon Lord


A hét főbűn démonának egyike. A Démonlordok adottak, így tehát más önkényesen nem nevezheti magát annak. A démonlordok felelnek a rendjükbe tartozókért. Erejük, tudásuk és egyben tapasztaltságuk sokkalta meghaladja a rend tagjaiét. Nem ajánlatos ellenük fellázadni, ugyanis jogukban áll visszafokozni démonokat, illetve akár még megölni is, ha azt jogosnak ítélik. Közvetlen kapcsolatban állnak Luciferrel a többi, úgymond mezei démonnal ellentétben (persze ott is akadnak kivételek).

A Hét Lord


Barbelo / A Harag
Astoreth / A Jóra Való Restség
Belial / A Büszkeség
Asmodeus / A Bujaság
Mammon / A Kapzsiság
Leviathan / A Fösvénység
Belzebub / A Torkosság

IV. Pokol Ura


Avagy Lucifer. Valószínűleg a legtöbben ismerik őt, így nem kell részletesen taglalnom, hogy pontosan milyen feladatot is lát el illetve, hogy ki ő egyáltalán. Ezt a posztot senki más nem töltheti be rajta kívül, így hát karakterlapon is teljesen felesleges megjelölni azt, hogy valaki a pokol ura, ugyanis ezt nem fogjuk elfogadni.


 

 

 

 

avatar
Vendég

Vendég
animae scrinium est servitus

Vissza az elejére Go down
 
Hierarchia rendszer
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ώ IMMORTALIS.OSCULUM :: Important Things
Világunk legfontosabb leírásai
 :: Az alkony leple alatt... :: Fajaink :: Démonok
-